2024.5.28 14:42
Olvasási idő 0:54
Krajnyák Petra

Megnősült Éder Krisztián, művésznevén SP, a 2010-es évek egykori tinibálványa

ARCOK HÁZASSÁG

A pár Magyarországon, Polányban kelt egybe.

Megnősült Éder Krisztián, a VIVA TV egykori tinibálványa, aki SP művésznéven 2006 és 2012 között meghatározó szereplője volt a magyar popzenének. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Kép maradsz, A nevem SP és a Ne add fel. Utóbbi klipjében egyébként Iszak Eszter és Puskás-Dallos Peti is szerepelt.

Bár a korszak tinilányai bármennyire is megvesztek érte, felhagyott a zenéléssel, és fotósként futott be sikeres karriert. 2015-ben New Yorkba költözött, és azóta is az Egyesült Államokban él. Újdonsült feleségével, az amerikai, táncos Brooke Ray Martinnal is ott ismerkedtek meg, akinek tavaly ősszel kérte meg a kezét. Eljegyzésükről és házasságkötésükről is korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben számolt be.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés

A 34 éves fotós, aki anno az SP művésznevet Speedy beceneve nyomán adta magának, külföldre költözése óta ritkán nyilatkozik magánéletéről, csupán munkáit publikálja a közösségi médiában.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

KRISZTIÁN ÉDER STUDIO (@krisztianeder) által megosztott bejegyzés

Fluor, aki 2011-ben közös számot is készített vele, nemrég Instagramon árulta el, hogy nagyon szeretné rávenni egy újabb fellépésre Édert, aki eddig nem adta be a derekát.

Ő elvan most New Yorban, tolja a fotózást, de mindig, minden évben próbáljuk csábítani, hogy csak erre a bulira gyere már el, a Kép maradsz-ot nyomd el! De szerintem a hátán feláll a szőr az egésztől. Ő ezt a korszakot már nem sírja vissza az életéből.

Azonban egy Redditre kikerült videó alapján az egykori tinibálvány saját esküvőjén mikrofont ragadva ült fel a nosztalgiavonatra, és előadta A nevem SP című számát.