2024.5.28 14:57
Olvasási idő 0:37
Krajnyák Petra

Még idén elindítaná „női" életmódcsatornáját a TV2 Lengyelországban

KÖZÉLET SZÓRAKOZÁS TV2

A nap 24 órájában szórakoztató és fikciós tartalmakat, talkshow-kat és magazinműsorokat sugároznának.

Pavel Stanchev, a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoport vezérigazgatója megerősítette a Media1-nek, hogy médiavállalata nemzeti, földfelszíni tévés frekvenciára pályázott Lengyelországban, ahol PTV néven indítanának csatornát. A médiavállalat vezetője elmondta, hogy a nézők ingyenesen, előfizetési díj nélkül érhetnék el az új, kifejezetten nőknek szóló életmódcsatornát. 

A vezérigazgató által megerősített tervek szerint a nap 24 órájában szórakoztató és fikciós tartalmakat, talkshow-kat és magazinműsorokat sugároznának, és a tartalmakat főleg Lengyelországban készítenék.

A TV2 vezérigazgatója hétfőn a Media1-hez eljuttatott közleményében megerősítette, hogy miután 2020 októberében megvették a Planet három tévécsatornáját (Planet TV), a szlovén portfólió megszilárdítása után újabb befektetési lehetőséget keresve indultak el Lengyelországban a médiahatóság márciusban meghirdetett frekvenciapályázatán.

A TV2 igazgatóságának egyébként 2021 novembere óta Várkonyi Andrea is tagja, azonban egyelőre nem tudni, aktívan részt vesz-e majd az új csatorna életében. Várkonyi kinevezése előtt nem sokkal, ugyanazon év szeptemberében ment feleségül az ország leggazdagabb embereként számon tartott Mészáros Lőrinchez. Házasságukról egy terjedelmes interjúban mesélt, elmondása szerint „nagyon jó érzés, hogy egymásra találtak”.