2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Kaposi Máté
2022.12.20 11:15
Olvasási idő  0:54

Itt a vége: megegyeztek a felek az év legfelkapottabb bírósági perében

Nagyon úgy tűnik, hogy Johnny Depp és Amber Heard peren kívül egyezett meg egymással.

Kaposi Máté
2022.12.20 11:15 Olvasási idő  0:54
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A két hollywoodi híresség 2015-től 2017-ig élt házasként, melyet az év egyik legfelkapottabb botrányával zártak le végleg. A Karib-tenger kalózai sztárja még júniusban perelte be volt feleségét, aki párkapcsolati erőszakkal vádolta meg egy cikkben. A tárgyalássorozat hat héten keresztül tartott a virginiai Fairfaxben, melynek gyakorlatilag minden egyes pillanatát végig követhettük, óriási hype alakult ki a tanúk, ügyvédek, illetve természetesen a pereskedő felek körül is, az ügy legapróbb részletei is nyilvánosságra kerültek a bulvármédiában. 

 

A bíróság végül Deppet hozta ki győztesként, aki így 10,35 millió dollárra volt jogosult, egyik ellenkeresetében az Aquaman színésznője is nyert, neki 2 millió dollárt kalkulált ki a törvényszék. Az ítélet viszont nem vált jogerőssé, mivel mindkét fél fellebbezést nyújtott be, a napokban megszületett peren kívüli egyezség ennek a procedúrának tesz pontot a végére, illetve a jövőbeli folytatásnak is elejét veszik. Egyes pletykák szerint a megállapodás után Heard 1 millió dollárt kénytelen fizetni Deppnek, a feleknek pedig nem lesznek további pénzügyi követeléseik egymástól. 

 

Amber Heard hétfői posztjában csalódottan nyilatkozik a megegyezésről, elmondása szerint borzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia. 

 

Nem én választottam ezt. (...) Megvédtem az igazságomat, és az addigi életem tönkrement ebben. Az a becsmérlés, amellyel a közösségi médiában szembesültem, felerősített változata annak, amivel a (sérelmet szenvedett) nők, akik ügyükben felszólaltak, ismételten áldozatokká válnak.

 

Depp ügyvédei azt is közölték, hogy a korábban meghozott bírósági ítélet, melyben a színész volt feleségét elmarasztalja a bíróság, teljeskörűen hatályban marad.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: MTI Thumbnail:  Getty Images / Consolidated News Pictures
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra