2024.5.27 18:34
Olvasási idő 5:08
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Meglepetésutazás és számos spontán program várhat rád

Heti horoszkóp: Meglepetésutazás és számos spontán program várhat rád
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Kirándulást és kikapcsolódást hozhat az előttünk álló hét, de akár egy új szerelem is megtalálhat a következő napokban.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Kicsit nehezen indul a heted, tele lehetsz kételyekkel, stresszel és negatív gondolatokkal, ám ahogy telnek a napok, ezek az érzések szépen lassan csillapodni kezdenek, míg a hét második felére teljes nyugodtságba válthatnak át. Ehhez persze szükség lesz a higgadtságodra is, hiszen Kosként hajlamos vagy fejjel menni a falnak, gondolkodás nélkül cselekedni. Gondold át azokat a dolgokat, amik miatt idegeskedsz, majd a felesleges pánik helyett inkább arra fordítsd az energiádat, hogy megoldást találj a problémákra. Nehéz hét áll előtted, de ahogy mindig, most is sikerül minden akadályt átugranod. Lehet, hogy a következő pár napban esedékessé válik egy nagytakarítás és szortírozás is a személyes teredben. Dobj ki mindent, amire már nincs szükséged, hogy helyet csinálj az új dolgoknak az életedben!

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban érdemes lehet kicsit nagyobb hangsúlyt fektetned a saját prioritásaidra, ugyanis könnyen elképzelhető, hogy valaki olyan programot vagy teendőt szeretne rád tukmálni, ami átlépi a határaidat. Nem kell rögtön válaszolnod, hagyj egy kis időt magadnak, hogy átgondolod, miért is nem szeretnél részt venni az adott dologban, majd anélkül, hogy bűntudatod lenne, mondj nemet. Ne feledd, nem kell minden feladatot magadra vállalnod csak azért, mert mások szerint te jobban meg tudod csinálni, fontos, hogy a környezeted is tiszteletben tartsa a határaidat. Ahelyett, hogy hosszasan ecsetelnéd, miért döntöttél a nem mellett, inkább kedvesen, de határozottan utasítsd el a számodra túl terhes kérést, hiszen az mindig sokkal tisztább.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy a projekt, amin éppen dolgozol, túl lassan halad, próbáld meg kicsit felgyorsítani az eseményeket azzal, hogy mindent elintézel, amit csak tudsz. Persze nem kell megszakadnod a munkában, de mindenki hálás lesz, ha a praktikus, de száraz teendőket elvégzi valaki. Lehet, hogy eljött az idő, hogy új munkalehetőség után nézz, hiszen könnyen megeshet, hogy már nem találsz kihívást a rád bízott feladatokban. Élvezd ki a szabadidődet, ezen a héten fontos, hogy megfelelően kipihend magad és friss fejjel vágj neki a fontosabb dolgaidnak. Igyekezz javítani a kommunikációs képességeiden! Lehet, hogy bizonyos dolgok egyértelműek számodra, de nem biztos, hogy ugyanez a környezeted számára is igaz.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten akár pozitívan is csalódhatsz, ugyanis egy kollegád vagy iskolatársad, akiről eddig azt gondoltad, csak nehezékként van jelen, lehet, hogy megoldja azt a helyzetet, amit egyikőtök sem tudott idáig. Próbáld meg ítélkezéstől mentesen jobban megérteni a motivációját, illetve azt is, hogy vajon miért csak most kezdett el segíteni és részt venni a feladatokban. Az is lehet, hogy a végén barátságot köthettek. A héten szuper lehetőségek tárulnak eléd: ha ügyes vagy, több helyre is elutazhatsz, ahol a munka és a tanulás mellett lazítani is marad időd. Ha párkapcsolatban vagy, fontos lenne, hogy jobban kimutasd az érzéseidet a partnered felé, így akár még mélyebb kötődés is kialakulhat kettőtök között.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem szereted, ha mások szomorúnak vagy sebezhetőnek látnak, ezért hajlamos vagy elnyomni magadban az érzéseidet. Hidd el, senki nem fog kevesebbet gondolni rólad, ha néha látja az érzelmes oldalad is, éppen ezért itt az ideje, hogy kicsit megnyílj a közeli barátaidnak. Mesélj el nekik egy olyan szituációt, amit traumaként éltél meg, és amit a mai napig nehezen dolgozol fel. Hidd el, sokat könnyít majd a lelkeden, ha kibeszéled magadból a problémát. Ettől függetlenül a hét második felében megismerkedhetsz valakivel, akivel akár baráti, akár szerelmi viszony is kialakulhat köztetek, szerves része lehet az életednek a jövőben.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Itt az ideje, hogy átgondold a párkapcsolatodat, hiszen nem biztos, hogy ugyanazokra a dolgokra vágytok mindketten, és az is előfordulhat, hogy a hosszú távú céljaitok is eltérőek. Nem jelenti ez rögtön a legrosszabbat, mindenesetre fontos lenne, hogy alaposan és nyugodtan átbeszéljétek, hogy mit is vártok el ettől a kapcsolattól és egymásról, valamint hogyan képzelitek el a jövőt. Ha szingli vagy, akkor azon lenne érdemes eltűnődnöd, hogy vajon mit szeretnél igazán a másiktól és hogyan néz ki számodra egy ideális párkapcsolat. Szűzként alapvetően materiális típus vagy, készülj fel, hogy hamarosan meg kell válnod egy számodra fontos tárgytól.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szereted a rendet és harmóniát magad körül, éppen ezért nem fogod élvezni a következő időszakot, hiszen minden a rohanásról, a káoszról és a kapkodásról szól majd. Ezen a héten nem igazán lesz időd felkészülni semmire, mivel a legtöbb program spontán alakul majd, így jobb, ha előre bepakolsz magadnak minden, a létfontossághoz és a saját komfortodhoz szükséges dolgot egy kistáskába, amit magaddal vihetsz bárhova. Így ha spontán strandolásról vagy kirándulásról esik szó, máris lesz a táskádban egy bikini és egy szúnyogriasztó. Élvezd ki, hogy most csak úgy, nagyobb erőfeszítés nélkül történnek az események veled, hiszen lehet, hogy két hét múlva nem lesz semmilyen izgalmas programod, tekintve, hogy az összes barátod elfoglalt vagy nyaral valahol.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehetséges, hogy az elmúlt időszakban kicsit visszafogtad magad annak érdekében, hogy mások is szóhoz jussanak? Akár a suliban, akár a munkában, akár a baráti körödben hátráltál meg, nem kell, hogy kevésbé ragyogj csak azért, mert megsajnáltál másokat. Fontos, hogy mindig légy önmagad, még akkor is, ha azt érzed, valakit ez zavar, hiszen nem másoknak kell megfelelned, hanem saját magadnak. Engedd szabadjára az ötleteid, gondolataid, folytass mély beszélgetéseket, mondd el másoknak a véleményed, és ne aggódj, ha ez valakinek nem tetszik a környezetedben, legalább kiderül, hogy kik az igaz barátaid. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rengeteg barátot szereztél az elmúlt hónapokban, mindenki szeret veled időt tölteni, hiszen melletted sosem unalmas az élet. Szuper tulajdonságod, hogy mindenkiben csak a jót látod, azonban megeshet, hogy van olyan személy a környezetedben, akivel nem feltétlenül vagytok közös nevezőn, és sokszor teljesen másképpen csináljátok ugyanazokat a dolgokat. Nem baj, ha valakivel már nem szeretnél barátkozni, pláne, ha folyamatosan átlépi az általad megszabott határokat, és ez rossz érzést kelt benned. Nem kell, hogy bűntudatod legyen, mert túlnőttél egy másik személyt. Ne felejtsd el, hogy nem kell senkinek megfelelned, csak saját magadnak.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Túl sok programot, feladatot vállaltál el a héten. Még csak hétfő van, de már most sem tudod, hogy merre áll a fejed. Sikerült úgy alakítanod a hetedet, hogy egy perc szabadidőd se legyen. Engedd el a nem fontos teendőket, szabadítsd fel kicsit a naptárad, és irány a strand, a park vagy bármilyen helyszín, ahol kikapcsolódhatsz. Nem kell mindent egyszerre megcsinálnod, sőt, ha van olyan feladat, ami ráér vagy más is meg tudja oldani, passzold le. A héten a szabad estéiden az énidő mellett szerencsére lehetőséged lesz a barátaiddal is találkozni, és az is lehet, hogy valaki felemleget egy számodra kényes témát. Igyekezz nem feszülten válaszolni, állj nyitottan és őszintén a témához, és magyarázd el az álláspontod azzal kapcsolatban.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nagyot fordulhat az életed a következő hetekben, akár új lehetőségek is eléd tárulhatnak, kérdés, hogy mit kezdesz velük. Szereted a megszokott életedet, nem szívesen változtatsz azon, ami eddig bevált. A héten előfordulhat, hogy pluszpénz üti a markod, ami azért is szuper, mert végre beszerezheted azt a könyvet, bútordarabot vagy bármilyen praktikus dolgot, amire már régóta szükséged van. Vízöntőként hajlamos vagy hagyni, hogy kifolyjon a pénz a kezed közül, próbálj meg félretenni egy keveset, és vezess listát arról, hogy mikre költesz pontosan. Ez segíthet észrevenni a felesleges pénzkiadást, így akár még többet is spórolhatsz a jövőben.

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Egy hozzád közel álló személy meglephet egy ajándékkal, ami egy olyan élmény lehet, amire már régóta vágysz. Legyen az akár egy utazás, akár egy koncert, biztos, hogy most jót fog tenni egy kis kikapcsolódás, hiszen az elmúlt hónapokban keményen hajtottál azért, hogy elérd a céljaid. Ne feledkezz meg magadról, hiszen hajlamos vagy bűntudatot érezni minden alkalommal, amikor pihenni szeretnél. Hagyd, hogy végre kikapcsolódj és tudatosan jelen legyél kicsit a mindennapokban, nem baj, ha néha kiszállsz a mókuskerékből és élvezed az életet. Lehet, hogy egy barátodnak szüksége lesz rád a hét második felében, segíts neki, amiben tudsz, de figyelj oda arra is, hogy ne vesszetek össze egymással, ha nem egyezik a véleményetek valamiben.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!