2024.5.13 8:53
Olvasási idő 0:28
Szöllősi Anna

Megtámadták, kórházba került Steve Buscemi

ARCOK EGYESÜLT ÁLLAMOK NEW YORK STEVE BUSCEMI SZÍNÉSZEK TÁMADÁS

Az incidens Manhattanben történt, a 66 éves színészt kórházba szállították.

Május 8-án, múlt szerdán, bejelentés érkezett a rendőrségre, amely szerint egy ismeretlen elkövető arcon ütött egy idősebb férfit New York utcáin. Bár az áldozatot nem nevezték meg a hatóságok, Steve Buscemi publicistája szerint a bántalmazás elszenvedője a 66 éves színész volt – írja az amerikai lapok cikkei nyomán a 24.hu. 

A 66 éves Buscemi zúzódásokat szerzett, és a bal szeme is megsérült. Az incidens után stabil állapotban szállították kórházba. Az eset mostanában nem számít egyedülinek New Yorkban: az elmúlt hetekben több véletlenszerű, főleg nők elleni támadást jelentettek, ezek ügyében eddig hat embert tartóztattak le.

Megtámadták Steve Buscemit
Forrás GettyImages / Arturo Holmes/WireImage

A színész támadójáról egyelőre annyit tudni, hogy sötét színű baseballsapkát, kék pólót, fehér tornacipőt és könyvtáskát viselt. Letartóztatás egyelőre nem történt, a nyomozás továbbra is zajlik az ügyben. 

Kiemelt tartalom
Steve Buscemi is csatlakozik a Wednesday szereplőgárdájához a második évadban Steve Buscemi is csatlakozik a Wednesday szereplőgárdájához a második évadban 2024.4.17 14:35