2024.5.12 11:34
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Még idén érkezik a Rick és Morty: Az Anime, újabb előzetes érkezett a filmhez

FILMEK + SOROZATOK ANIME ELŐZETES RICK ÉS MORTY

Az alkotás még 2024-ben képernyőre kerül, a most megjelent előzetesből pedig kiderül, milyen szerepe lesz Mortynak egy furcsa lényekből álló világban.

Még idén képernyőre kerül a Rick és Morty: Az Anime című film, amely egy teljesen új világban (és nevéből fakadóan teljesen más animációs technikával) mutatja be a már jól ismert nagyapa-unoka duó történetét arról, hogyan mentenek meg egy világot. Az Adult Swim korábban már két részletet tett közzé a készülő produkcióból, most azonban egy egészen hosszú, csaknem másfél perces betekintő került ki a csatorna Youtube-oldalára, amelyben Mortyt hősként ünnepli egy ismeretlen lények által uralt nemzet. 

Az előzetesből úgy tűnik, egy űrhajó végzett pusztítást a bolygón, ugyanis abban a pillanatban, ahogy a földbe csapódik, a bolygó lakói reményteli megkönnyebbüléssel rohannak ki. Ezt követően láthatjuk az űrfelszerelésben Mortyt, akit a helyiek a bolygó hőseként üdvözölnek. A videó ezután egy virágzó metropoliszra vág, amely a függetlenségét ünnepli. Morty arca mindenhol felfedezhető, a transzparensektől kezdve a hologramokon át egészen egy autó visszapillantó tükörén lógó díszig. Ekkor hallható egy rádiós bemondás, miszerint „Space Mortyt, más néven Morty Smith-t a függetlenségi ünnepségen díszpolgárrá avatják...”.

A Hypebeast információi szerint a Rick és Morty: Az Anime című filmet idén mutatják be az Adult Swim és a Max csatornáin.