A cikk az OTP Junior támogatásával készült.
2024.5.14 16:01
Olvasási idő 0:38

Mit gondoltok a tehetségkutatókról? (MIRE KÖLTENÉL 3 MILLIÓT?🤑) – A Sávlekötő Camp by OTP Junior premierjén jártunk

VIDEÓ A TE HANGOD RIPORT SÁVLEKÖTŐ

Sokszor halljuk, hogy Magyarországon teljesen felesleges minden évben különböző tehetségkutatókat indítani, hiszen egy ilyen kicsi ország nem tud ennyi tehetséget kitermelni. De gondolkodtál már azon, milyen lehet egy alternatív tehetségkutató?

A Sávlekötő Camp by OTP Junior pontosan egy ilyen alternatív tehetségkutató, amin a kereskedelmi tévés tehetségkutatókkal ellentétben nem feldolgozásokkal lehet elnyerni a zsűri szívét, ide csak és kizárólag saját zenével lehetett nevezni.

A műsorba hét produkció jut be, amik a táborvezetők, Lábas Viki, AKC Misi, Szendrői Csaba, BSW Gaben és BSW Matyi mentorálásával robognak el a döntőig, ahol a nyertes 3 millió forinttal gazdagodhat az OTP Junior felajánlásával, egy lemezszerződést nyer az Escape Plan jóvoltából, illetve az idei Strand Fesztiválon is felléphet.

Soma, a REFRESHER Magyarország arca benézett a premier előtti vetítésre, ahol a táborvezetők mellett Lil Frakkot, a Sávlekötő műsorvezetőjét, Márky Annát és Gabnay Mátét, a műsor készítőit, Kökény Dávidot, az OTP Bank termékfejlesztési szenior menedzserét, valamint titeket kérdezett arról, ki mire költené ezt a hárommillió forintot, ha megnyerné a tehetségkutatót.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!