2024.5.8 9:00
Olvasási idő 0:43
Kovács M. Dávid

Lövöldözés volt Drake házánál, egy biztonsági őr súlyosan megsérült

ZENE BEEF DRAKE HIP-HOP KANADA LÖVÖLDÖZÉS

A torontói rendőrség egyelőre nem közölte, hogy a lövöldözésnek van-e köze a Drake és Kendrick Lamar közötti üzengetéshez.

Kedd hajnalban lövöldözés tört ki Drake (polgári nevén: Aubrey Graham) torontói villájánál, amely során egy ember súlyosan megsérült, írja a helyi rendőrség információi nyomán a TMZ.

Az áldozat egy felnőtt férfi, akit a helyszínről súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A lap információi szerint a mellkasának felső részén szerzett lőtt sebet, amit egy autós támadás során szerzett.

A torontói rendőrség később megerősítette, hogy a férfi a rapper biztonsági csapatának tagja.

A beszámolók szerint a támadót egy járművel látták elmenekülni a helyszínről. A rendőrség a biztonsági kamerák felvételeit tanulmányozva vizsgálják az esetet, próbálnak nyomokra találni.

A TMZ forrása szerint Drake biztosan nem sérült meg a lövöldözésben, de egyelőre nem világos, hogy otthon tartózkodott-e egyáltalán az incidens idején. A rendőrség szerint együttműködik velük a nyomozás során.

Ahogy korábban számos cikkünkben beszámoltunk róla, Drake az utóbbi időben összetűzésbe keveredett a kaliforniai Kendrick Lamarral, akivel számokban (ún. diss trackekben) üzengettek egymásnak.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy a lövöldözésnek lenne köze a Drake és Lamar közti viszályhoz. „A nyomozás olyan korai szakaszában járunk, hogy egyelőre nincs indítékunk (ilyet feltételezni)“ – közölte a városi rendőrség.