2024.5.7 9:10
Olvasási idő 0:59
Masszi-Rigó Csilla

Ami a Met-gála lépcsőjén túl történt: Rihanna el sem ment, Ariana Grande meglepetéskoncertetet adott az év legdíszesebb bálján

ARCOK ARIANA GRANDE KONCERT MET GALA RIHANNA

Mi történt Rihannával? És kivel együtt énekelte el Ariana Grande az "Egyiptom hercege" betétdalát?

Magyar idő szerint hétfőn késő este tartották meg az idei Met-gálát. A nagy divatházak és hollywoodi hírességek jótékonysági estjét minden év májusának első hétfőjén rendezik meg a New York-i Metropolitan Múzeumban.

Az idei gálát az Idő kertje (The Garden of Time) tematika határozta meg, a sztárok és celebritások ruhakölteményei mellett azonban a nagyközönség csak keveset tudhat a múzeum falai között zajló eseményről, amelyre több millió forint értékben lehet csak jegyet váltani.

Ariana Grande lépett fel a Met-gálán
Ariana Grande és Cynthia Erivo a Met-Gálán. Forrás Theo Wargo/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images

A vendégeket és érdeklődőket foglalkoztató egyik legnagyobb kérdés minden évben az, hogy vajon ki fog fellépni a gála színpadán. Az előadó kilétéről csak a főszervezők tudnak, a választás pedig idén Ariana Grandéra esett, aki novemberben debütál első egész estés filmjében, az Óz, a nagy varázsló előzményeit bemutató Wickedben.

A Vogue beszámolója szerint Grande a film másik főszereplőjével, Cynthia Erivóval is együtt énekelt, akivel az Egyiptom hercege című animációs film When You Believe című betétdalát adták elő. A fellépés során a következő dalok hangoztak el: 

  • Once Upon a Dream (a Csipkerózsika betétdala)
  • Into You
  • 7 Rings
  • The Boy Is Mine
  • We Can’t Be Friends
  • Yes, And
  • When You Believe

A prominens vendégek felsorakozása mellett többeknek volt hiányérzete a gála során, ugyanis Rihanna bár korábban azt nyilatkozta, részt vesz az eseményen, a Just Jared értesülései szerint végül betegség miatt nem tudott jelen lenni a bálon.