2024.5.2 14:14
Olvasási idő 1:02
Maier Péter

A Fel repülő házát is felvette látogatható szálláshelyei közé az Airbnb

UTAZÁS AIRBNB DESIGN DISNEY PIXAR RAJZFILM

Barbie malibui álomotthona és Shrek mocsári kunyhója után újabb őrültségeket valósít meg a szálláshely-szolgáltató Icons nevű programja.

Az Airbnb szeret kísérletezni azzal, hogy a popkultúra ikonikus fiktív helyszíneit átülteti a való életbe, és lehetőséget nyújt a – kiváltságos – rajongók számára, hogy egy-egy film vagy sorozat univerzumába lépjenek. Megvalósították már Shrek mocsári házát, DJ Khaled hírhedt tornacipőszekrényét, Barbie malibui álomotthonát és Ted Lasso kedvenc kocsmáját is.

A cég most elindította új, Icons nevű programját, amellyel szolgáltatásait a film, a zene, a sport és a televíziós műsorok területére is kiterjeszti. Bár több különleges koncepció is szerepel a programban, az egyik legkiemelkedőbb egyértelműen a Fel! című Disney-Pixar-film ikonikus házikója. Az új-mexikói Abiquiú városában található szálláshelyet több mint nyolcezer léggömb, illetve a képek alapján valójában inkább egy óriási daru tartja.

Így valósította meg a "Fel!" álomházát az Airbnb
Így valósította meg a "Fel!" álomházát az Airbnb Forrás Airbnb

„Az Icons program olyan világokba vezet be, amelyek eddig csak a képzeletedben léteztek. Ahogy az élet egyre digitálisabb lesz, mi arra összpontosítunk, hogy még több varázslatot hozzunk a való világba. Az Icons segítségével a Föld legkülönlegesebb élményeit teremtettük meg“ – mondta Brian Chesky, az Airbnb társalapítója és vezérigazgatója.

Kiemelt tartalom
Disney hercegnők, akiknek a karaktere történelmi személyekből inspirálódott Disney hercegnők, akiknek a karaktere történelmi személyekből inspirálódott 2024.4.27 10:32

Az élmények között szerepel egy éjszaka a Ferrari Múzeumban, az X-Men Mansionban való tartózkodás (amely 2D dizájnnal büszkélkedhet), Kevin Hart VIP-estje a Coramino Live Lounge-ban, a párizsi Musée d'Orsay híres óraszobája, egy különleges nappali előadás Doja Cattől, Prince Purple Rain háza, egy éjszakai játékélmény Khaby Lame-mel Milánóban, egy hét turnézás Feiddel, egy személyes vendéglátás Janhvi Kapoor családi házában és az Agymanók 2 főhadiszállása Joy-jal.

Az összes Icons-élmény ára 100 dollár (nagyjából 36 ezer forint) per fő alatt van, sőt, a legtöbb ingyenes, viszont csak óriási szerencsével lehet lefoglalni őket. A rendelkezésre álló 4000 jegyet az érdeklődők az Airbnb alkalmazásán keresztül kérhetik, majd a kisorsolt vendégek digitális aranyjegyeket kapnak.

Néhány promókép az Airbnb Icons programjának élményeirőlNéhány promókép az Airbnb Icons programjának élményeirőlNéhány promókép az Airbnb Icons programjának élményeirőlNéhány promókép az Airbnb Icons programjának élményeiről
Galéria megtekintése
(4)