2024.4.21 12:35
Olvasási idő 0:40
Szécsi Krisztián

Magyar Péter elárverezi „női“ napszemüvegét

KÖZÉLET MAGYAR PÉTER POLITIKA

A befolyt összeget jótékony célra kívánja fordítani.

Menczer Tamás fideszes kommunikációs igazgató pár hete egy Facebook-kommentjével csont nélkül megtette a hazai politikai élet Szent Gráljának Magyar Péter napszemüvegét, amikor is azt írta arról, hogy azt igazából nőknek tervezték. Magyar úgy döntött, hogy jótékony célra kínálja a hírhedt okulárét, amire most legújabb Facebook-bejegyzése alatt lehet licitálni:

Kedves Barátaim,
Szeretném jótékonysági célra felajánlani a propaganda által híressé tett napszemüvegemet. Nyilvános licitre bocsátom az El Camino-t is megjárt Ray-Ban márkájú szemüveget. A kikiáltási ár: 10 ezer forint.
A befolyt összeget egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes család fogja megkapni anyák napján.
A liciteket kommentben várom. Kérem, csak olyanok licitáljanak, akik nyertes licit esetén valóban kifizetik a felajánlott összeget. Április 22-én 18.00 óráig várom a felajánlásokat.
Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen


– olvashatjuk Magyar bejegyzését, aki egyébként igencsak áron alul kínálja az említett szemüveget, hiszen egy uniszex Ray Ban Jack típus újonnan is 40 ezer forint körül kapható a hazai boltokban. A politikus szerint eddig a licit 1 200 000 forint körül tart, ám kérdéses, melyek azok a kommentelők, akik valóban komolyan is gondolják ajánlatukat.