2024.4.9 10:40
Olvasási idő 0:35
Szécsi Krisztián

Idén nyáron Debrecenben koncertezik Rita Ora

ZENE CAMPUS FESZTIVÁL FESZTIVÁL KONCERT RITA ORA

Taika Waititi felesége már többször megfordult Magyarországon, ezúttal a debreceni Campus Fesztivál fellépője lesz.

Rita Ora is csatlakozik a 2024-es Campus Fesztivál headlinerei közé, jelentették be a szervezők a fesztivál közösségimédia-felületein.

A koszovói albán származású brit énekesnő már többször járt hazánkban: 2018-ban a Balaton Soundon, 2019-ben az EFOTT-on lépett fel, 2023-ban pedig a SZIN-en játszott. A szegedi fellépés egyébként igen nagy port kavart a balkáni sajtóban, Ora ugyanis a koncertje alatt egy szerb zászlót lengetett, amit az erős színpadi világítás miatt magyarnak vélt, és mivel a koszovói háborút követően Szerbia és Koszovó diplomáciai kapcsolata igen feszült, nyílt levélben volt kénytelen magyarázatot adni az esetről.

A Campus Fesztivál ebben az évben több nemzetközi fellépőt is vendégül lát, így a debreceni Nagyerdőn olyan előadókat is elcsíphetünk, mint Gayle, Martin Solveig, a Mando Diao vagy a belga-görög DJ-páros, Dimitri Vegas & Like Mike. A hazai nagyágyúk között már biztosan ott lesz Azahriah, Dzsúdló, a Blahalouisiana, Majka, ByeAlex és a Slepp, valamint még sokan mások.