2024.4.16 16:24
Olvasási idő 1:18
Maier Péter

Megspórolsz magadnak egy mental breakdownt, a hajadnak meg éveket: a Dyson Airstraittel egyszerre vasalsz és szárítasz

Megspórolsz magadnak egy mental breakdownt, a hajadnak meg éveket: a Dyson Airstraittel egyszerre vasalsz és szárítasz
Forrás Gelencsér Zsombor / Refresher Magyarország
ÉLETMÓD DYSON HAJSZÁRÍTÓ

Mindezt úgy, hogy a hajad védve marad, sőt, fényesebben is néz majd ki.

Aki nem csak hírekből hallott a hosszú hajról és a hajvasalásról, az tudja, mekkora pazarlásnak tud érződni, ha külön időt kell szánni a szárításra és az egyenesítésre. Abban nőttünk fel, hogy egy eszköz csak az egyik funkciót tudja ellátni (legalábbis erősen ajánlott eszerint használni őket), de a Dyson úttörő technológiája most ebben is változást hoz, és megfelezi a mental breakdownokat, amiket az okoz, hogy a készülődés miatt lehet, nem érsz oda valahova.

Új technológia a haj kiegyenesítésére

Megvan az az érzés, amikor ki akarod vasalni a hajad, de meg kell küzdened az érzelmi teherrel, amit annak a kockázata okoz, hogy valószínűleg a vasalód roncsolni fogja a hajszálakat? A Dyson egy teljesen új technológiát fejlesztett ki a hajegyenesítésre az Airstrait nedves-száraz hajvasalóval, amely nem hiányozhat a fürdőszobádból, ha fontos neked, hogy fenntartsd a hajad erősségét.

Az új technológia nagynyomású légáramot használ, hogy a hajad szárítás közben egyenesítse. A levegőt precízen felmelegíti, és egyenletesen vetíti a hajszálakra anélkül, hogy extrém hőt igényelne. A légáram 45 fokos szögben lefelé irányul, ami létrehozza a haj kiegyenesítéséhez szükséges feszültséget a sima, kész frizura érdekében, mindezt kevesebb sérüléssel és töréssel.

Dyson Aistrait
Dyson Aistrait Forrás Gelencsér Zsombor / Refresher Magyarország

Nem csak az időspórolás miatt éri meg

Dyson Airstrait egyszerre szárítja és egyenesíti a hajat, azaz a mosás utáni nedves hajból összehozhatunk vele egy kész kinézetű friszkót, és jó eséllyel néhány mental breakdownt is megspórolunk vele, amit az okozna, hogy nem tudunk elkészülni időben. Ugyanakkor nem csak ez az egyszerűsített rutin az, amiért fontos, hogy nedves hajon használjuk a készüléket.

Kiemelt tartalom
Senki sem tudja, úgyhogy megfejtjük: Milyen gyakran kéne hajat mosni? Senki sem tudja, úgyhogy megfejtjük: Milyen gyakran kéne hajat mosni? 2023.12.14 16:09

Ha a hajunk nedves, hajlékonyabbak a hidrogénkötései és könnyebben „megújulnak“, tehát a nedvesség és a légáramlás kombinálásával hatékonyan kondicionálható, anélkül, hogy extrém vagy veszélyes hőhatás érné.

Mindemellett az alacsonyabb hőmérséklet alkalmazása és a haj kötéseinek nedves állapotból történő helyreállítása azt jelenti, hogy a haj belső szerkezetét is védjük. Ennek köszönhetően több fényt tud visszatükrözni és fényes megjelenést kap.

Dyson Aistrait
Dyson Aistrait Forrás Gelencsér Zsombor / Refresher Magyarország


A Dyson Airstrait úgy lett megtervezve, hogy használatával fenntarthasd a hajad erősségét, megvédd a ragyogását. A készülék Prussian Blue/Copper, illetve Prussian Blue/Nickel színekben kapható a Dyson weboldalán.