2024.4.4 10:57
Olvasási idő 1:08
Szécsi Krisztián

Rebel Wilson elárulta, melyik amerikai színésszel vesztette el a szüzességét 35 éves korában

ARCOK KÖNYV REBEL WILSON SZÍNÉSZEK

Az ausztrál komikus "Rebel Rising" című könyve nagy port kavart az interneten, egyelőre Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is visszatartják a megjelenését.

A napokban nagy port kavart Rebel Wilson Rebel Rising: A Memoir Book (magyarul: Rebel/Egy lázadó felemelkedése: Egy memoár) című önéletrajzi könyve, amelyben az ausztrál színésznő többek között azt is elárulja, hogy 35 évesen vesztette el a szüzességét.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Ahogy a 24.hu is írja, a most 44 éves Wilson a túlsúlya miatt várt viszonylag sokáig az első szexuális aktusával. A könyvében erről így ír:

Nagydarab lányként soha senki nem talált igazán vonzónak szexuálisan. (...) Az élet rövid. Nem akartam úgy leélni az életem, hogy nem próbálom ki a szexet. Anélkül, hogy megtapasztalnám a szerelmet. Jeleztem az univerzumnak, hogy végre készen állok. Tudtam, hogy félni fogok, és hogy egyszerűen csak megteszem majd. Túl akartam esni rajta az első sráccal, aki arra járt – aki ráadásul megfelelő férjjelöltnek is tűnt.

Wilson arról is lerántotta a leplet, hogy a szüzességét végül Mickey Gooch Jr. amerikai humoristával és színésszel (Hogyan legyünk szinglik?, A chicagói 7-ek tárgyalása) vesztette el. A New York Timesnak azt is elárulta, hogy a férfi volt az, aki először olvasta el a könyvét, és valószínűleg ő is csak a memoárból tudta meg, hogy ő volt az első szexuális partnere.

Rebel Wilson és Mickey Gooch Jr. 2015-ben. Forrás Amanda Edwards/WireImage/Getty Images

A szexuális életén túl persze más „teák“ is helyet kapnak a kötetben, Sacha Baron Cohen például egy teljes fejezetet kapott, amiben „hatalmas seggfejnek“ nevezi őt, a PR-csapata ezért meg is próbálta a róla szóló szövegrész tartalmát. A könyvben Wilson azt is kifejti, szerinte miért nem kedveli őt Adele, illetve milyen volt egy abuzív édesapa mellett felnőni.

Kiemelt tartalom
A Dűne 2 kapcsán: kell-e, hogy az adaptáció kövesse az eredeti művet vagy jó, ha mer változtatni? A Dűne 2 kapcsán: kell-e, hogy az adaptáció kövesse az eredeti művet vagy jó, ha mer változtatni? 2024.3.10 11:44

Az önéletrajzi kötet április 2-án, kedden, jelent meg az Egyesült Államokban, míg az Egyesült Királyságban visszatartották megjelenését, így csaknem egy hónappal később, április 25-én kerülhet majd a boltokba. Ausztráliában, a Sydney Morning Herald szerint, ez még tovább is tarthat, a megjelenést egészen május elejéig tolták el.