2024.4.4 9:28
Olvasási idő 1:03
Szécsi Krisztián

Annyira nem fogynak a jegyek Jennifer Lopez koncertjeire, hogy át kellett nevezni a turnéját

ZENE JENNIFER LOPEZ KONCERT ZENE

A gyenge számok miatt újra kellett brandelni a koncertsorozatot: a "This Is Me... Now The Tour" végül "This Is Me… Live | The Greatest Hits" címmel fut tovább.

Mégsem fogynak olyan jól a jegyek Jennifer Lopez This Is Me... Now The Tour nevű koncertsorozatára – ami az énekesnő első turnéja öt év után –, mint ahogy Lopez produkciós csapata és a Live Nation előzetesen remélte. A Vulture cikke szerint a jegyek értékesítése február végén indult, de áprilisra már meg kellett változtatni a turné teljes koncepcióját ahhoz, hogy az rentábilis lehessen.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Lopez a koncertjei fókuszát a februárban megjelent This Is Me... Now című lemeze helyett végül egy teljes karrierjét felölelő válogatásműsorra helyezi át. Ezt sugallja a turné új neve is: az új album címére reflektáló név helyett az énekesnő immár a This Is Me… Live | The Greatest Hits (vagyis: Ez volnék én... élőben | A legnagyobb slágerek) cím alatt adja majd elő pályájának legismertebb szerzeményeit.

Érdeklődés hiányában a szervezők már hét észak-amerikai állomást (maga a koncertsorozat nem hagyja el az Egyesült Államok határait) kénytelenek voltak visszamondani, de a maradék harminc helyszínen sem sokkal jobb a helyzet, ahol még egyik aréna sem telt házas. A februárban megjelent album a Billboard 200-as listáján a 38. helyig jutott, ezzel Lopez leggyengébben teljesítő lemeze lett.

Kiemelt tartalom
Record Store Day: exkluzív magyar kiadványokkal, akciókkal és DJ-kkel jön szombaton a lemezgyűjtők és a zeneőrültek ünnepe Record Store Day: exkluzív magyar kiadványokkal, akciókkal és DJ-kkel jön szombaton a lemezgyűjtők és a zeneőrültek ünnepe 2024.4.18 10:37

Nem tudni, hogy a gyenge számokért mennyire felelős az a kisebb hadjárat, amit tavaly az énekesnő ellen folytattak a TikTokon. A trend lényege az volt, hogy a felhasználóknak el kellett mesélniük, hogyan találkoztak egy-egy hírességgel, és Lopezt nem igazán kímélte senki. Többen azt állították, hogy az énekes megtiltotta, hogy ránézzenek, megszólítsák, vagy hogy utazás során a földre tegyék a csomagjait.

@redpeppaflake#stitch with @tristanstone74 j lo is a terrible human. Her personality matches her voice, trash. #celebrity#jlo#nasty♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey