2024.4.3 8:32
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Félreértettük Lizzót: nem a zenélést offolja, csak a negatív energiákat

ZENE LIZZO SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

A zaklatással vádolt énekesnő az Instagram-oldalán biztosítatta rajongóit arról, hogy marad a reflektorfényen, továbbra is zenéléssel szeretne foglalkozni.

„Végeztem“ – zárta múlt heti bejegyzését Lizzo, amelyben elmondta, besokallt, elege van abból, hogy meghurcolják az interneten.

A poszt alapján joggal feltételezhette a közvélemény, hogy az énekesnő a zenei pályafutásának végét jelentette be, de most mindenkit biztosított arról, hogy nem a zenélést hagyja abba, hanem felhagy azzal a rossz szokásával, hogy figyelmet szentel a negatív energiáknak.

Amivel viszont nem hagyok fel, az életem legnagyobb öröme, a zenekészítés

– fogalmaz Lizzo az Instagramra posztolt videójában. Ebben azt is elmondja, hogy továbbra is képviselni szeretné azokat, akik testi adottságaik miatt lehúzó véleményekkel találkoznak nap mint nap.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

A testpozitivitást hirdető énekesnőt azzal vádolják, hogy lekövérezte táncosait, és olyan munkahelyi környezetet teremtett, amelyben megfér a szexuális zaklatás és az ellenségesség.

A vádakat a táncosai hozták fel ellene, akiknek az ügyvédjük nemrég azt panaszolta, hogy Lizzo felléphetett New Yorkban egy telt házas adománygyűjtő eseményen Joe Biden, Barack Obama és Bill Clinton előtt.