2024.4.1 9:31
Olvasási idő 5:00
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: fizetésemelés, új munka vagy projekt, de egy friss szerelmi kapcsolat is várhat rád a héten

Heti horoszkóp: fizetésemelés, új munka vagy projekt, de egy friss szerelmi kapcsolat is várhat rád a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, a csillagjegyed szerint milyen izgalmakat tartogat számodra április első hete!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nagy változások történnek a szerelmi életedben, készülj fel, hogy hirtelen beindulnak az események, és ha szingli vagy, seperc alatt kialakul egy párkapcsolat közted és a kiszemelted között, ha pedig van partnered, akkor tuti, hogy valamilyen formában szintet lép a kapcsolatotok. A bolygók állása a csillagjegyed számára most a kapcsolatokra fókuszál, ami lehet szerelmi, baráti, de bármilyen kapcsolat, amit erősíteni szeretnél. Ha kicsit eltávolodtál valamelyik barátodtól, rokonodtól, ez a hét szuper alkalom arra, hogy újra felvegyétek a fonalat egymás életében. Szuper hetek várnak rád, hiszen a következő időszakban jó eséllyel nagyon jó hangulatod lesz, ami energikussággal és tenni akarással párosul majd. Bármit képes leszel manifesztálni az életedben, amit csak szeretnél!

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rád mindig lehet számítani, biztosan te vagy az, aki mindig ott van a barátai és rokonai számára, ha szükségük van rád. Nem szoktál feladni semmit, nem vagy az a típus, ennek ellenére észre kell venned, ha az életedben van egy olyan terület, ami már nem igazán működik. Ha sikerül kitalálnod, mi az, ami a hétköznapjaidban nem tesz boldoggá, nincs rá időd és csak nagy nehezen tudod rávenni magad, hogy nekiállj a feladatnak, érdemes lehet elgondolkodnod azon, hogy elengedd, vagy átalakítsd egy olyan dologgá, amit élvezel is. Nem kell mindig mindent megtenned csak azért, mert elvárják tőled, igenis megszabhatod, hogy a szabadidőddel mit kezdesz, hiszen ha mindenki másra van időd, az azt jelenti, hogy szuper időbeosztással rendelkezel. Ám ha a nap végére magadra már egy perced sem jut, akkor pont az ellenkező hatást éred el. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nézd át alaposan az üzeneteidet és e-mailjeidet, hiszen lehet, hogy olyan levelet hagysz figyelmen kívül, ami valójában nagyon fontos lenne. Sőt, akár komoly változásokat is hozhat az életedbe, akár munka, akár szerelmi fronton. Az előző hónapok kemény munkájának gyümölcse lassan beérik, így bármiért is dolgoztál, az hamarosan bekövetkezik, fontos, hogy ne add fel a reményt, és mindent csinálj úgy, ahogy eddig is. Ne lazsálj csak azért, mert úgy érzed, a semmiért dolgozol, tartsd mindig a szemed előtt a kitűzött célt. A következő héten meglepő hírekre számíthatsz, ami megváltoztatja a jelenlegi életviteled, és át kell gondolnod, hogy mit is szeretnél a továbbiakban. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő időszakban főként az otthonodra, a barátaidra fókuszálsz majd, és ha a partnereddel együtt éltek, lehet, hogy idejét érzed majd változtatni néhány dolgon az életviteletekben. Ha eddig nem koncentráltál annyira az otthoni életedre, most mindenképp prioritásba kerül, legyen az egy lakásfelújítás, vagy akár új, jobb szabályok kialakítása a partnereddel, hogy kényelmesebben és jobban érezzétek magatokat. Az is lehet, hogy nem tudtok elkerülni egy-egy konfliktust, amelyek megoldása sok erőt és energiát igényel, ennek ellenére legalább tudni fogod, hogy a megfelelő úton haladtok-e. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A bolygók állása a csillagjegyed számára most a kommunikációt részesíti előnyben, így a következő hetekben nagy fejlődésekre számíthatsz abban, ahogy kifejezed magad a munkahelyeden. Észre fogod venni, hogy valahogy sokkal magabiztosabban és jobban ki tudsz állni a saját véleményed mellett, ahogy a főnöködnek is könnyebben el tudod mondani az ötleteidet és gondolataidat a munkával kapcsolatos dolgokról. Figyeld meg, hogy mik azok az apróságok, amik jobban mennek most, mint máskor, hogy ezek segítségével fejleszthess a kommunikációdon. Lehet, hogy a napokban rájössz, hogy a környezetedben valaki vagy valami, amit igaznak gondoltál csak egy illúzió, így fontos, hogy ne vegyél semmit sem készpénzek, amit másoktól hallasz. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A korábbi fáradozásaid most beérnek a munkahelyeden, készülj fel, hogy hirtelen az öledbe ugrik rengeteg jó lehetőség, amelyek közül majd alig bírsz válogatni. Céltudatos vagy és mindig a következő lépésen jár az eszed, így semmi kétség afelől, hogy olyan döntést hozol, ami előreviszi a karriered is. Hajlamos vagy másokkal jobban törődni, mint saját magaddal, de ne felejtsd el, hogy elsősorban magadat kell rendbe tenned ahhoz, hogy legyen elég empátiád, türelmed és ingerenciád ahhoz, hogy a környezeted problémáit igyekezz megoldani. Ne kicsinyítsd le a saját problémáidat másokéhoz képest.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Most minden nagyon kuszának tűnhet az életedben, ahogy azt is érezheted, hogy nem találod meg a harmóniát és egyensúlyt a mindennapjaidban. Ez a hét jó néhány változást tartogat számodra, aminek segítségével könnyebben visszatalálhatsz arra az egyensúlyra és rendszerre, amire vágysz az életedben. Minden jel arra mutat, hogy most szintet léphetsz a munkahelyeden, akár be is mutathatsz a főnöködnek egy olyan új irányt, amit eddig nem mertél szóba hozni, hiszen attól féltél, egyedül nem tudod megvalósítani. Bízz a képességeidben és abban, hogy jók az ösztöneid és elképzeléseid, hiszen szuper munkaerő vagy, aki mindig megcsinálja azt, amit kérnek tőle. Ha jól játszod ki a kártyáidat, ez az új projekt akár előléptetést vagy fizetésemelést is hozhat számodra. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Azt hitted, hogy az életed nem lehet ennél pörgősebb, most mégis sikerül olyan plusz programokat beiktatnod a naptáradba, amelyeknek köszönhetően már szinte aludni sem lesz időd. Állj meg egy percre, fújd ki magad és gondold át, hogy biztos nem haladsz egyenes úton a kiégés felé? Ha mindent ilyen intenzitással akarsz csinálni, azt hosszú távon még te sem fogod bírni szusszal. Töröld a kevésbé fontos programjaidat és fókuszálj magadra, szánj megfelelő időt a pihenésre is. Nem dől össze a világ, ha nem veszel részt egy baráti programon vagy elhalasztasz egy teendőt. Fontos, hogy legyen elegendő időd a feltöltődésre, hiszen másképpen csak hibát hibára halmozol, ahogy a kedved is hamar elmegy az adott munkától. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy Nyilasként azt feltételezik rólad, hogy jobban bírod az egyéni munkát, ám te tudod a legjobban, hogy semmi sem hatékonyabb a csapatmunkánál. A héten megtalálod azt az álomcsapatot, akikkel olyan könnyűnek érzed majd a munkát, mint előtte soha. Nagyon könnyen egymásra hangolódtok, és a munkakapcsolatból hamar barátság alakul ki. Lehet, hogy most jött el az ideje, hogy az új, innovációs ötleteidet bedobd a közösbe, még az is előfordulhat, hogy téged tesznek a csapat élére. A környezetedben fény derülhet egy olyan titokra, ami megváltoztatja a hozzáállásodat egy hozzád közel álló személyhez.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A munkahelyeden most áttörő sikereket érhetsz el, a kitartásodnak, munkamorálodnak és céltudatosságodnak köszönhetően. Nincs nálad fegyelmezettebb munkatárs, ahogy te vagy az is, aki mindig betartja a határidőket és követi az aktualitásokat. Könnyen lehet, hogy egy ideje figyel főnököd és éppen most ajánl fel több fizetést, egy új pozíciót, de az is lehet, hogy a konkurenciától kapsz olyan álláslehetőséget, amit nem tudsz visszautasítani. Használd ki, hogy nyerő helyzetben vagy és hozd ki a legtöbbet a szituációból, de ne bízd el túlságosan magad, mert az is lehet, hogy végén két szék közül a földre esel. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Készen állsz a változásra? Még akkor is, ha nincsenek terveid, a következő időszak olyan újdonságokat tartogat számodra, melynek segítségével könnyebben döntesz majd az ismeretlen mellett. Lehet, hogy most valamilyen formában rátalálsz a hivatásodra, esetleg kedvet kapsz beiratkozni egy tanfolyamra vagy egy mesterkurzusra, a lényeg, hogy olyan lendületet kapsz, amit muszáj leszel kihasználni. Ha el akartál indítani egy vállalkozást, most jó esélyed van rá, hogy ténylegesen meg is tedd, de legyen szó bármiről, most nyugodtan belevághatsz, hiszen szinte elkönyvelhető, hogy sikeres leszel benne. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az elmúlt időszakban nagyon nehezen tudtál fókuszálni a hobbijaidra és a munkádra, hiszen amit korábban szenvedéllyel csináltál, az most nem okoz örömet. Gondold át, hogy mi változott az életedben, hogy miért nem tudsz élvezettel nekiállni azoknak a tevékenységeknek, amelyeket azelőtt imádtál. Lehet, hogy kiégtél a munkahelyeden, vagy olyan negatív környezet vesz körül, amelyben nem tudod önfeledten jól érezni magad. Gondolkodj azon, hogy min kellene változtatnod ahhoz, hogy visszaállítsd a harmóniát az életedbe, hiszen egyre kevésbé élvezed a mindennapi teendőidet, már csak azt várod, hogy vége legyen a napnak. A következő hetek számodra az új lehetőségekről és fejlődésről szólnak, amelyek segítenek majd visszatalálni a régi önmagadhoz. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!