2024.3.22 13:36
Olvasási idő 1:03
Krajnyák Petra

Korai sci-fiket idéző klipben elmélkedik összeesküvés-elméletekről és az emberek furcsaságáról a Carson Coma

ZENE CARSON COMA KLIP MAGYAR ZENE VIDEÓ ZENE

Az összeesküvés-elméletekre reflektál a Carson Coma eddig legromantikusabb dala. A Paul McCartney halott - a nemrég megjelent Frida Kahlo mellett - a zenekar ötödik születésnapi koncertjén lesz először élőben hallható, április 6-án, az MVM Dome-ban.

A Carson Coma Paul McCartney halott? című kislemezéhez készült fekete-fehér klipben a zenekar tagjai megidézik az ‘50-es évek híresen rossz sci-fijeit, tele filmes bakikkal és táncoló űrlényekkel. A március elején megjelent Frida Kahlo után ez a második dal, amelyet a zenekar még készülő ötödik nagylemezéről hallhatunk.

,,A dal címe a Paul McCartney halott elnevezésű konteóból adódik, miszerint a neves zenész 1966-ban elhunyt és a Beatles fennmaradása érdekében egy dublőrrel helyettesítették. A különféle összeesküvés-elméletekre reagáló refrén mellett egyébként egy szerelmes számról van szó, az egyik eddigi legromantikusabb Carson Coma dalról. Félresikerült egyéjszakás kalandok, laposföldhívők, szétvert barcelonai lakások, megérkezés”

– meséli a dalról Héra Barnabás, a zenekar dobosa.

,,Régóta szerettünk volna már egy fekete-fehér klipet, ez ennek szellemében pedig az 50-es évek rossz sci-fi filmjeire utal, tele az Ed Wood-féle bakikkal.”

Egész napos Carson Coma születésnap 

A Carson Coma ötödik születésnapi koncertje előtt a rajongók egy warm up bulin hangolódhatnak. A Telekom Electronic Beats egy egész napos programmal készül a zenekar április 6-ai MVM Dome koncertjére érkező korai madaraknak az épület előtti téren.

Forrás Szabó R. János

A hangolódásban olyan déltől kezdve olyan előadók segítenek, mint Hegedűs Józsi, aki előzenekarként egy turnéra is elkísérte a fiúkat, a Szelektorban feltűnt, kellemes elektropopot játszó Flanger Kids, Agata Angilella és zenekara, a Damara, a Giliszta és a Hari_drama sokszínű zenésze, Fodor Dávid és a Carson Coma első Palántaprogramját megnyerő Telehold zenekar. 


A koncertek mellett kvízzel, fotófallal és zenekari mörcsökkel várják a legnagyobb carson komákat, az estére való felfrissülést pedig étel- és italpultok garantálják.

Itt találsz még több infót Carson Coma Warmupról, a Carson Coma - 5. születésnapi koncertre pedig a Live Nation oldalán szerezheted be jegyed.