2024.3.22 12:13
Olvasási idő 0:48
Krajnyák Petra

Megerősítették: Cillian Murphyvel érkezik a Peaky Blinders-film

FILMEK + SOROZATOK CILLIAN MURPHY FILMEK SOROZATOK

Ősszel a friss Oscar-díjas Cillian Murphyvel kezdődik a nagysikerű "Peaky Blinders" sorozatot lezáró film forgatása.

Steven Knight, a Peaky Blinders (magyar fordításban: Birmingham bandája) alkotója, a BBC The Town című sorozatának premierjén a Birmingham World nevű lapnak megerősítette: Cillian Murphy Tommy Shelbyként tér vissza a sorozatot lezáró filmben. Knight azt is elárulta, hogy a forgatás idén szeptemberben kezdődik.

Cillian Murphy már többször hangot adott annak, hogy amennyiben a forgatókönyvet ígéretesnek találná, örömmel játszana egy Peaky Blinders-filmben.

Ha több is van történetben, szívesen megcsinálnám. De annak jónak kell lennie. Steve Knight 36 órányi tévéfilmet írt már, és a csúcson hagytuk abba. Nagyon büszke vagyok arra az utolsó évadra. Szóval jogosnak és indokoltnak kellene éreznem, hogy többet csináljak

– mondta a színész tavaly a Rolling Stone brit mutációjának.

Cillian Murphy a Variety Actors on Actors című műsorában Margot Robbie-val beszélgetett. A Barbie sztárja a rebesgetett Peaky Blinders-moziról is kérdezte, és rajongóként könyörgött, hogy Murphy vállalja el a filmet. Az ír színész akkor is úgy fogalmazott, hogy nyitott az ötletre.

A Peaky Blinders 2013-ban debütált és hat évadot élt meg. A BBC sikersorozatában a Shelby család életét, ügyleteit, törekvéseit és bukásait ismerhetjük meg az 1920-as évektől kezdve.

Kiemelt tartalom
A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé 2024.4.24 17:40

A Variety az értesüléssel kapcsolatban megkereste az Oscar-díjas színész sajtósait, de cikkünk írásának idején még nem érkezett tőlük válasz a nekik feltett kérdésekre.