A cikk Designer Outlet Parndorf megbízásából készült.
2024.3.14 15:33
Olvasási idő 0:39

Mennyiből jön ki egy fullos outfit Parndorfban? – Tippeld meg, mennyiért vásároltunk be a designer outletben

DIVAT DIVAT OUTLET PARNDORF

A Refresher arca, Kádár Máté elindult Parndorfba, feladata pedig az volt, hogy minél jobb áron rakjon össze egy olyan outfitet, ami hűen tükrözi a stílusát. Aztán jött a csavar...

Autóval alig két órát kell mennünk, hogy elérjünk az osztrák határon hatalmas területen elfekvő Designer Outlet Parndorfot. Híres és népszerű márkák, hatalmas kínálat és persze még a fiatalok pénztárcájának is kedvező árak várnak itt, így a REFRESHER Magyarország arca, Kádár Máté fogta magát, és összerakott egy igazán fullos outfitet, hogy aztán másnap Budapest belvárosában kérdezzen titeket arról, szerintetek mennyiért lehet felöltözni tetőtől talpig márkás cuccokba a Parndorfból, és hogy mi is jut eszetekbe arról a szóról, hogy outlet?

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

REFRESHER Magyarország (@refresherhu) által megosztott bejegyzés

Na, de hogy kerül a képbe Maier Peti, és miért kellett végül neki három számmal kisebb cipőben végigbattyognia a Madách téren titeket keresve? A Refresher TikTok csatornáján mindenre fény derül parndorfi kalandunkról, csekkoljátok videóinkat és tippeljetek, mennyi pénzből állt össze a fiúk szettje!

Ha pedig te is kedvet kaptál egy kis osztrák kiruccanásra, nézz körül a Designer Outlet Parndorf hivatalos oldalán, ahol nemcsak részletes információk várnak téged a helyszínen megtalálható márkaboltokról, de még szórakoztató programokat is felfedezhetsz!