2024.3.12 12:31
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Dolly Parton elpletykálta, Beyoncé melyik híres dalát énekelheti el az új lemezén

ZENE BEYONCÉ DOLLY PARTON

Amerika leghíresebb countryénekesnője elszólhatta magát Beyoncé hamarosan érkező új albumával kapcsolatban.

A húsvéti nyúl hozza meg Beyoncé legújabb albumát, a Renaissance: Act II ugyanis éppen március 29-én fog debütálni világszerte. Az énekesnő már korábban kiadta róla a Texas Hold 'Em című, azóta listavezető dalát, most viszont korunk egyik legnagyobb countryénekese pletykálta el, mi jöhet még a hamarosan megjelenő lemezre.

Dolly Parton az amerikai Knox Newsnak azt nyilatkozta, hogy hamarosan Beyoncé is kiadhatja a saját Jolene-változatát. „Azt hiszem, felvette a Jolene-t, ami valószínűleg a countryalbumán szerepel majd, és nagyon izgatott vagyok miatta. Imádom őt! Gyönyörű lány és nagyszerű énekes” – mondta Parton.

A 78 éves énekesnő azt is elárulta, hogy ő és Beyoncé már egy ideje kapcsolatban vannak egymással: „Az évek során oda-vissza küldözgettünk egymásnak üzeneteket. Ő és az édesanyja pedig olyanok, mintha rajongók lennének, és mindig is meghatott, hogy rajonganak értem.”

Az 1973-as dal a 217. helyen szerepelt a Rolling Stone magazin „Minden idők 500 legjobb dala” listáján, feldolgozta többek között Parton keresztlánya, Miley Cyrus is, a koronavírus-járvány okozta lezárások idején pedig Új-Zéland kampányolt azzal, hogy a fertőzések elkerülése érdekében a Jolene refrénjét énekelve érdemes kezet mosni.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Beyoncé, Sum 41, Camila Cabello és Playboi Carti a hét megjelenései között Playback Péntek: Beyoncé, Sum 41, Camila Cabello és Playboi Carti a hét megjelenései között 2024.3.29 15:41

Maga Beyoncé egyelőre nem erősítette meg a hírt, miszerint a Jolene hallható lenne az új albumon, de alig két és fél hét múlva fény derül az igazságra.