2024.3.7 11:46
Olvasási idő 1:03
Masszi-Rigó Csilla

Chris Martin eljegyezte Dakota Johnsont, Gwyneth Paltrow is áldását adta a frigyre

ARCOK CHRIS MARTIN COLDPLAY DAKOTA JOHNSON ELJEGYZÉS GWYNETH PALTROW PÁRKAPCSOLAT

Chris Martin és Dakota Johnson 2017-ben kezdtek el járni, a szerelmükről azonban mindig visszafogottan nyilatkoztak. Az esküvőt nem sietik el, de készen állnak arra, hogy új szintre lépjen a párkapcsolatuk.

Október óta csak találgatták a bulvárlapok, most már azonban hivatalos: Chris Martin, a Coldplay énekese megkérte párja, Dakota Johnson kezét. A két híresség szintet lépett kapcsolatára pedig Martin előző felesége, Gwyneth Paltrow is áldását adta – írja a Mirror

Chris Martin eljegyezte Dakota Johnsont
Forrás Michael Loccisano, Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia

A lap értesülései szerint a sztárpár már korábban eljegyezte egymást, Johnsont ugyanis már októberben sikerült lefotózni gyűrűsujján egy smaragdzöld gyűrűvel, mindeddig azonban titokban tartották örömüket.

Ahogy egy, a párhoz közeli forrás nyilatkozta: „nem sietnek az esküvővel, egyelőre csak élvezik, hogy hivatalossá tették az egymás irányába mutatott elköteleződést”.

Dakota Johnson a korábbi interjúiban igen visszafogottan nyilatkozott az immáron hat éve tartó párkapcsolatáról, nemrég azonban nemcsak Martin és Paltrow közös gyerekeivel való kapcsolatáról mesélt, hanem arról is, hogy készen áll az anyaságra. 

Kiemelt tartalom
Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes 2024.3.29 9:43

„Úgy imádom azokat a gyerekeket (Apple-t és Mosest), mintha az életem múlna rajtuk, a szívem minden szeretetével. Hogy hogyan érzek az anyasággal kapcsolatban? Nyitott vagyok rá. Elértem az életnek egy olyan szakaszát, amikor mindent meg akarok tapasztalni, amit az élet nyújthat“ – mondta. 

Főleg nőként micsoda egy kibaszott varázslatos dolog ez. Milyen egy őrült, különleges és vad élmény! Ha meg kell, hogy történjen velem, teljesen készen állok rá. Nem vagyunk ezen a földön túl sokáig, szóval ha anyának kell lennem, vágjunk bele.

Dakota Johnson és Chris Martin 2017-ben kezdtek el járni, egy évvel azt követően, hogy a Coldplay énekese és Gwyneth Paltrow különváltak. A bulvársajtó sokáig próbálta kideríteni, milyen lehet a viszony a meglehetősen egyedi modoráról híres Paltrow és a nála több mint 15 évvel fiatalabb Johnson között, a találgatásoknak azonban vége szakadt, amikor Paltrow közös, kézfogós képet posztolt a rémesen sikerült Madame Web és A szürke ötven árnyalata színészével.

Kiemelt tartalom
Dakota Johnsont nem lepte meg a Madame Web bukása, szerinte a nézők nem hülyék, csak annak nézik őket Dakota Johnsont nem lepte meg a Madame Web bukása, szerinte a nézők nem hülyék, csak annak nézik őket 2024.3.6 12:27