2024.3.5 13:38
Olvasási idő 0:43
Szöllősi Anna

Beton.Hofi: Minden férfi hasznára válna, ha sírna

ARCOK BETON.HOFI INTERJÚ

A rapper a Meglepetésnek adott interjújában arról beszélt, hogy a szüleink generációjában egy férfi még nem mutathatta ki az érzékenységét, ma azonban már más időket élünk. Az online társkeresés nem érdekli, a családalapítást nem szeretné elkapkodni.

Beton.Hofi a Meglepetés magazinnak adott interjújában vallott arról, hogy sokszor szokott sírni, például, amikor eszébe jut valami rossz emlék, vagy amikor feltépődnek a régi sebek. 

A sírás természetes. Tudom, apáink idejében egy férfi nem mutathatta ki az érzékenységét, de engem a sablonok már nem érdekelnek. Szerintem minden férfi hasznára válna, ha sírna, ha kiadná magából a lelki fájdalmát


– szemlézte az interjút a 24.hu. 

A rapper szerint a rossz családi minták miatt bizalmatlan a mostani generáció a párkapcsolatok és az elköteleződés felé, úgy gondolja, ő is a szülei válása miatt élte meg intenzívebben a szakításait. A párkeresés kapcsán elmondta: jelenleg egyedül él, és mióta befutott, nehezebben tud kapcsolódni másokhoz. 

Szeretnék családot, gyerekeket. Hiszem, hogy találok majd egy társat. Remélem, jó apa is leszek


– nyilatkozta a jövőjével kapcsolatban Beton.Hofi. A rapper nem híve az online társkeresésnek, fontos neki, hogy potenciális partnerével ne a virtuális világban találkozzon először, és elmondta: néha nyomasztja, de nem igazán akarja elkapkodni a családalapítást. 

Kiemelt tartalom
Brutális leépítések zajlanak a játékiparban, magyar szakmabelieket kérdeztünk arról, mennyire vészes itthon a helyzet Brutális leépítések zajlanak a játékiparban, magyar szakmabelieket kérdeztünk arról, mennyire vészes itthon a helyzet 2 nappal ezelőtt

Az interjúban arra is kitért, hogy negyven- vagy ötvenévesen már nem feltétlen rapsztárként képzeli el magát, hanem inkább zenei producerként vagy menedzserként, de alkotóként mindenképp aktív maradna.