2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kaposi Máté
2022.12.9 17:56
Olvasási idő  0:49

T.danny felsőteste egy nemes ügy szolgálatába állt

A Sávlekötő harmadik évadának harmadik epizódjában egy kimondottan fontos ügyre hívták fel a figyelmet.

Kaposi Máté
2022.12.9 17:56 Olvasási idő  0:49
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
T.danny felsőteste egy nemes ügy szolgálatába állt
Forrás: Sávlekötő - Szajki Bálint;

A feltörekvő rapper, Lil Frakk által vezetett Sávlekötő az egyik legigényesebben összepakolt zeneipari műsor a hazai palettán. Az epizódok vendégei az ország legkedveltebb énekesei, rapperei, illetve a velük dolgozó producerek: a jelenleg futó harmadik évadban két X-Faktor versenyző, Mihályfi Luca és Kiss Kevin mellett az OTL-es AKC Misi és a népszerű drill előadó, Kolg8Eight szerepelt, de a korábbi részekben Azariah, Dzsúdló és a Carson Coma is feltűnt. 

 

Kockahassal a rászorulókért

Az évad harmadik adásában az ország egyik legfelkapottabb rappere, T.danny, illetve producere, LehoLegacy szedte darabokra Dani WOAH című trackjét. A kimondottan színes epizódban nem csak a dal sávjaiban mélyedtek el, boncolgatták a zenész karrierjét és FIFA tudását is, illetve sor került egy Legyen Ön is milliomosra hajazó játékra, ahol a főnyeremény egy T.danny felsőtestes póló volt. A ruhadarabot viszont nem napi szintű viseletre szánták: a rapper által dedikált pólót licitre bocsájtják a műsor készítői. Az árverésből befolyó összeget a Symphonia Alapítvány – SAMISULI szervezet támogatására szánják, akik rossz körülmények között élő gyerekek hangszeres zenetanulását patronálják. 

 

Az árverésből befolyó összeg nemes célt szolgál Forrás: Sávlekötő - Szajki Bálint

 

Az aukció az adás megjelenésétől számított egy hétig él, december 15-ig lehet licitálni a pólóra. A kezdeményezést ezen a linken keresztül csekkolhatod, de az epizódot is kimondottan ajánljuk, hiszen a rapper-producer pároson, illetve a műsorvezető Lil Frakkon kívül népszerű meglepetésvendégek is helyet kaptak a produkcióban. 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Sávlekötő - Szajki Bálint
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra