2022.12.9 17:56
Olvasási idő 0:49
Kaposi Máté

T.danny felsőteste egy nemes ügy szolgálatába állt

T.danny felsőteste egy nemes ügy szolgálatába állt
Forrás Sávlekötő - Szajki Bálint
ZENE SÁVLEKÖTŐ T.DANNY ZENE

A Sávlekötő harmadik évadának harmadik epizódjában egy kimondottan fontos ügyre hívták fel a figyelmet.

A feltörekvő rapper, Lil Frakk által vezetett Sávlekötő az egyik legigényesebben összepakolt zeneipari műsor a hazai palettán. Az epizódok vendégei az ország legkedveltebb énekesei, rapperei, illetve a velük dolgozó producerek: a jelenleg futó harmadik évadban két X-Faktor versenyző, Mihályfi Luca és Kiss Kevin mellett az OTL-es AKC Misi és a népszerű drill előadó, Kolg8Eight szerepelt, de a korábbi részekben Azariah, Dzsúdló és a Carson Coma is feltűnt. 

Kockahassal a rászorulókért

Az évad harmadik adásában az ország egyik legfelkapottabb rappere, T.danny, illetve producere, LehoLegacy szedte darabokra Dani WOAH című trackjét. A kimondottan színes epizódban nem csak a dal sávjaiban mélyedtek el, boncolgatták a zenész karrierjét és FIFA tudását is, illetve sor került egy Legyen Ön is milliomosra hajazó játékra, ahol a főnyeremény egy T.danny felsőtestes póló volt. A ruhadarabot viszont nem napi szintű viseletre szánták: a rapper által dedikált pólót licitre bocsájtják a műsor készítői. Az árverésből befolyó összeget a Symphonia Alapítvány – SAMISULI szervezet támogatására szánják, akik rossz körülmények között élő gyerekek hangszeres zenetanulását patronálják. 

Az árverésből befolyó összeg nemes célt szolgál Forrás Sávlekötő - Szajki Bálint

Az aukció az adás megjelenésétől számított egy hétig él, december 15-ig lehet licitálni a pólóra. A kezdeményezést ezen a linken keresztül csekkolhatod, de az epizódot is kimondottan ajánljuk, hiszen a rapper-producer pároson, illetve a műsorvezető Lil Frakkon kívül népszerű meglepetésvendégek is helyet kaptak a produkcióban.