2024.2.25 9:01
Olvasási idő 0:28
Szécsi Krisztián

„Szedtek már ki kampányból, mert megosztó vagyok és meleg“ – interjú Radics Zsomborral

VIDEÓ BISH BHARBIE INTERJÚ NORYNA DIAMOND RADICS ZSOMBOR

Ezúttal Radics Zsomborral, az elmúlt évek egyik legismertebb magyar tiktokkerével beszélgettünk hazánk influenszereiről, Noryna Diamondról, Whispertonról, a magyar LMBTQ-közösségről.

Radics Zsombor nevével többen találkozhattunk a 2020-as világjárvány időszaka alatt a magyar internet különböző platformjain. Bár elsődleges figyelem akkor irányult rá, amikor többször is együtt élőzött Instagramon Bish Bharbie-val, Noryna Diamonddal, Hamza Alexával és Lakatos Larával, szórakoztató tartalmaival és személyiségével később azonnal bebetonozta magát a magyar internetes szubkultúrába. 

Zsomborral beszélgettünk az influenszerlétről, a magyar influenszer-közösségről, arról, hogy milyennek is tartja a legnagyobb hazai tartalomgyártókat, miért is szakadt meg kapcsolata Noryna Diamondékkal, miért hitte, hogy Whisperton nem kedveli, s hogy hogyan is éli meg a mindennapokban a magyar társadalom LMBTQ-emberekről alkotott véleményét.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!