2024.2.18 10:34
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

Nagyon arany, nagyon Amerika: saját sneakert dobott piacra Donald Trump rögtön azután, hogy 354 millió dollárra büntették

DIVAT CIPŐK DONALD TRUMP

A második elnöki ciklusáért kampányoló republikánus politikus megunta a Make America Great Again sapkákat, új márkájával a fiatal sneaker-rajongó szavazópolgárokat célozza meg.

Never Surrender High-Tops fantázianévvel saját cipőmárkát mutatott be pénteken Donald Trump egykori amerikai elnök, aki éppen aktívan kampányol azért, hogy az idei amerikai választásokat követően újra visszatérjen a Fehér Házba, mint az Egyesült Államok elnöke. 

Donald Trump saját cipőmárkát dobott piacra
Donald Trump és cipője, a Never Surrender, amit potom 399 dollárért lehet beszerezni. Forrás Chip Somodevilla/Getty Images

Trump éppen azután jelent meg a philadelphiai Sneaker Conon, hogy egy nappal korábban 354 millió dollár bírságra büntették őt és idősebb fiait egy polgári perben. Ahogy a 24.hu írja, az ítélet szerint Donald Trump hamisan állapította meg összvagyona, többi között floridai rezidenciájának értékét, amit jóval felülbecsült, így jutva előnyösebb kölcsönökhöz. Az egykori amerikai elnököt és gyerekeit nemcsak a bírsággal sújtották, de három évre eltiltották az üzleti tevékenységtől New York államban, a kampányát azonban úgy tűnik, nem zavarja meg ez a kisebb pénzügyi malőr. 

Saját cipőmárkát dobott piacra Donald Trump
Forrás E-Bay

„Régóta készültem erre” – mondta Trump, akit a helyi beszámolók szerint egyszerre fogadott füttykoncert és üdvrivalgás a sneakeres rendezvényen. A Never Surrender cipők 399 dollárért, vagyis nagyjából 150 ezer forintért vásárolhatók meg egy internetes oldalon.