2024.2.17 12:23
Olvasási idő 0:39
Masszi-Rigó Csilla

Dűne 2: mostanáig titokban tartották, melyik híres színésznő szerepel még Zendaya, Timothée Chalamet és Austin Butler mellett

FILMEK + SOROZATOK ANYA TAYLOR-JOY AUSTIN BUTLER DŰNE FLORENCE PUGH TIMOTHÉE CHALAMET ZENDAYA

A Vezércsel színésznője a történet szerint Paul Atreides húga lehet, egyelőre azonban sem ő, sem a rendező Denis Villeneuve nem erősítette meg a hírt.

Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh, Léa Seydoux – ez csak néhány név azok közül a Z-generációs sztárok közül, akiket sikerült behúznia Denis Villeneuve-nek a Dűne 2. részébe. A háromrészesre tervezett filmeposz már most elmondhatja magáról, hogy szereplőgárdájában a kétezres évek legnagyobb színészei sorakoznak fel (és itt ne feledkezzünk meg a valamivel idősebb generációról, úgy mint Christopher Walken, Stellan Skarsgard, Josh Brolin, Charlotte Rampling vagy Javier Bardem), a csütörtöki londoni premieren azonban egy újabb, eddig titokban tartott színész vonult fel a vörös szőnyegen. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

A filmhez ugyanis csatlakozik Anya Taylor-Joy is, akit sokan a Vezércsel színésznőjeként ismernek. A színésznő talpig fehérben, a Dűne látványvilágát megidéző ruhában tűnt fel a premieren. Az egyelőre nem derült ki, kinek a szerepében tűnik fel a 27 éves nő, többen azonban úgy vélik, ő alakíthatja Paul Atreides (Timothée Chalamet) húgát, Aliát, ezt a hírt azonban sem Joy, sem Denis Villeneuve, sem pedig a filmet forgalmaző Warner Bros. nem erősítette meg.