2024.2.15 14:09
Olvasási idő 0:48
Maier Péter

Kiderült, kik lesznek az új Fantasztikus Négyes szereplői, Pedro Pascal is köztük van

FILMEK + SOROZATOK MARVEL PEDRO PASCAL SZUPERHŐS

Igazak voltak a korábbi spekulációk Pascal szereplésével kapcsolatban. A Marvel azt is elárulta, mikor érkezik a film.

Régóta tartó találgatások után a Marvel végre nyilvánosságra hozta, kik lesznek a készülő Fantasztikus Négyes-reboot főszereplői. A pletykák, amelyek szerint Pedro Pascal is játszani fog a filmben, beigazolódtak: a színész Reed Richardsot, avagy Mister Fantasticot alakítja majd.

Pascal mellett Mundruczó Kornél Pieces of a Womanjéből, illetve a tavalyi Napóleonból ismert Vanessa Kirby is csatlakozik a szereplőgárdához, akit Susan Storm, azaz Láthatatlan karaktereként láthatunk majd. Joseph Quinn lesz az új Johnny Storm, avagy Fáklya, míg Ebon Moss-Bachrach Ben Grimmet, szuperhősnevén Lényt játssza majd. A film főgonoszát még nem jelentették be, de sokan azt feltételezik, Victor von Doom, alias Dr. Doom karakterét hozzák vissza.

A rebootot a WandaVízió című szuperhősös szitkom producere és rendezője, Matt Shakman rendezi, míg a forgatókönyvet Josh Friedman, Jeff Kaplan és Ian Springer írták. A forgatás a hírek szerint idén nyáron kezdődik, a Marvel által bejelentett premierdátum pedig 2025. július 25.

Az utolsó Fantasztikus Négyes-film 2015-ben jelent meg, legalább 60 millió dolláros veszteséget termelt, és kifejezetten utálta a közönség. Meglátjuk, ezzel a reboottal mire megy majd a Marvel.