2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Kovács M. Dávid
2022.12.8 14:59
Olvasási idő  0:39

Már láthatáron Wes Anderson legújabb filmje, ami Bill Murray nélkül is óriási sztárparádé lesz

Scarlett Johansson, Tom Hanks, Margot Robbie, Willem Dafoe és még sok más színészóriás is szerepelni fog az amerikai független mozi sztárrendezőjének legújabb filmjében.

Kovács M. Dávid
2022.12.8 14:59 Olvasási idő  0:39
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Jövő nyáron, Asteroid City címmel kerülhet az amerikai mozikba Wes Anderson legújabb rendezése, derül ki a Deadline cikkéből.

 

Az Asteroid City az ötvenes évek közepén játszódik egy amerikai sivatagi kisvárosban, ahol az ország minden részéből érkező diákok és szülők gyűlnek össze, hogy részt vegyenek az ifjú csillagászok és űrkadétok találkozóján, amit azonban látványosan megzavarnak „a világot megváltoztató események“.

 

Wes Anderson a milánói Fondazione Pradában Forrás: Lorenzo Palizzolo / Getty Images

 

A forgatókönyvet a rendező gyakori írópartnerével, Roman Coppolával (A Francia Kiadás, Kutyák szigete, Holdfény királyság, Utazás Darjeelingbe) jegyzi – aki, igen-igen, egyenes ági leszármazottja Francis Ford Coppolának, egész pontosan Sofia Coppola testvére.

 

Az Asteroid Cityben Wes Anderson több visszatérő kedvence is felbukkan majd, így Tilda Swinton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum és Jason Schwartzman is, de rajtuk kívül Scarlett Johansson, Tom Hanks, Margot Robbie, Edward Norton, Maya Hawke és Jeffrey Wright is szerepet kapott a moziban.

 

A filmben eredetileg a rendező legtöbbet foglalkoztatott színésze, Bill Murray is szerepelt volna, ám a koronavírus-járvány közbeszólt, ezért nem tudott csatlakozni a spanyolországi forgatáshoz, a szerepét végül Steve Carell örökölte meg.

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: deadline.com Thumbnail:  Lorenzo Palizzolo / Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra