2024.2.12 19:26
Olvasási idő 5:14
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Karrierlehetőség és életmódváltás, de még plusz bevétel is várhat rád

Heti horoszkóp: Karrierlehetőség és életmódváltás, de még plusz bevétel is várhat rád
Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Nem várt bevétel, új projektek és sok pihenés is várhat rád a héten.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő hét számodra a személyes növekedésről fog szólni, hiszen olyan felismerésre jutsz magaddal kapcsolatban, ami elindít egy hosszú önismereti úton. Ne félj jobban a mélyére ásni a dolgoknak, hiszen ha sikerül szembe nézned a nehézségekkel, hatalmas változásokra, előrelépésekre számíthatsz. Ha sikerül befelé figyelned, sokkal többet tanulhatsz magadról a napokban, mint az elmúlt időben valaha. A munkahelyeden nem kell semmilyen konfliktustól, nehéz feladattól tartanod, szerencsére nagyon nyugis napok várnak rád. A főnököd elégedetten konstatálja a munka iránti elhivatottságod, így hamarosan akár fizetésemelést is kaphatsz. Lehet, hogy nem ártana beiktatnod egy rövid kiruccanást a hétvégén, hiszen ez a pár nap a legideálisabb arra, hogy felfedezz új helyeket, megismerj más kultúrákat. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban nagy változások történhetnek az életedben, persze csak akkor, ha készen állsz és nyitott vagy az újdonságokra. Pénzügyi változásokra is számíthatsz a héten, lehet, hogy egy jó befektetésnek köszönhetően nagyobb összegre sikerült szert tenned, de az is lehet, hogy a munkahelyeden most kapod meg a várva várt bónuszt a teljesítményedért. Szánj egy kis időt a saját gondolataid rendezésére, hiszen az elmúlt időszakban kialakult káosz miatt nem igazán tudtál foglalkozni magaddal. Vegyél ki egy szabadnapot, és töltődj fel, menj el sétálni a természetbe vagy válts egy jegyet valamelyik gyógyfürdőbe. Higgy a saját sikereidben és abban, hogy ha kitalálsz valamit, azt kitartó munkával képes vagy elérni. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos dolgok történhetnek a napokban, főként a párkapcsolatodban és a munkahelyeden jöhetnek változások, és ez nem feltétlenül lesz pozitív. Ha eddig nem sikerült egészséges egyensúlyt teremtened a munka és a magánéleted között, most lehetőséged lesz rá, hogy kicsit gatyába rázd a mindennapjaidat. Lehet, hogy egy lazább beosztás vagy egy kis odafigyelés már rengeteget segít azon, hogy átláthatóbb rendszert vezess be az életedbe. Tele vagy energiával, folyamatosan benned van a tenni akarás, és ez a héten sem lesz másképp, még az is lehet, hogy olyan ismeretségekre tehetsz szert, amelyek később fellendíthetik a karriered. Ha szingli vagy, készülj fel, hogy megismerkedhetsz valakivel, akivel akár komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Előrelépés történhet a karrieredben, hiszen az elmúlt hetekben szinte kizárólag a munkára fókuszáltál. Optimistán állsz a dolgokhoz, emellett megteszel mindent, ami ahhoz kell, hogy egyről a kettőre juthass. Figyelj az egészségedre is, törődj magaddal! Igyekezz apró lépésekben olyan ételeket vagy mozgásformákat bevezetni az életedbe, amik hozzájárulnak a jó közérzethez. A héten sokkal hatékonyabban végzed majd a munkád, ami a jövőben meghálálja magát. Érdemes lehet fizetésemelést vagy valamilyen plusz juttatást kérned, hiszen te vagy az, aki a csapatban állandóan a legjobban teljesít. A környezetedben most minden nagyon nyugodt és harmonikus, ami megkönnyíti, hogy a számodra fontos dolgokra tudj figyelni.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten a szokásosnál sokkal kreatívabb leszel, aminek köszönhetően új projektek, lehetőségek jutnak az eszedbe. Nem árthat az sem, ha átgondolod, hogyan tudod elérni a kitűzött céljaidat, esetleg újakat kitalálni. Energikus és szórakozással teli hét vár rád, új emberekkel ismerkedhetsz meg, kalandokban vehetsz részt a barátaiddal, hiszen most sokkal nyitottabb és pozitívabb vagy, mint máskor. Fontos, hogy megtartsd a mostani hozzáállásod a dolgokhoz, hiszen ez még segíthet sokkal előrébb jutni az életben. A munkahelyeden elégedettek veled, nem kell nagyon teperned, így szerencsére sok szabadidőd lesz. Szentelj kis időt a pihenésre is, hiszen nem leszel mindig ennyire energikus, mint most.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban tölts minél több időt a családoddal, hiszen lehet, hogy most van rád a legnagyobb szükségük. Kérdezd meg a rokonaidat, hogyan tudnál nekik segíteni a mindennapi teendőjükben, és akár szervezz velük közös programot is. Nagyon elfoglalt vagy, ezért idén csak most lesz lehetőséged átgondolni, hogyan is telt a tavalyi éved, miket értél el, esetleg mit tanultál, amit idén akár másképp csinálhatsz majd. Tervezd meg a következő időszakot az életedben, tudd, hogy mit miért csinálsz, és legyenek céljaid! Azért ne legyél túl szigorú sem magaddal, tervezd meg a pihenést is, hiszen ez az egyik legfontosabb módja annak, hogy a későbbiekben is fókuszáltan, frissen tudj a dolgaidra koncentrálni. A párkapcsolatodban előfordulhat, hogy ezen a héten nem értetek egyet valami fontosban, de ha jól kommunikáltok egymással, hamar megbeszélitek a nézeteltérést.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A kemény munkádnak, valamint a jó kommunikációs és szociális képességeidnek hála nagy lépéseket tettél a munkahelyeden. Szépen haladsz az úton, amit igyekszel egyensúlyban tartani a magánéleteddel is, hiszen fontos számodra a kikapcsolódás, imádsz minél több időt a barátaiddal tölteni. Hajlamos vagy viszont túlhajszolni magad, ennek ellenére a héten elegendő időd lesz pihenni, feltéve, ha sikerül jól beosztanod az idődet. Jó időbeosztás nélkül ugyanis nincsen harmónia, és nagyon hamar káoszba torkollnak a mindennapjaid. A következő napokban szükséged lesz minden energiádra, hiszen lehet, hogy egy új feladatot, projektet kapsz a melóban, ami azt is jelenti, hogy nagyobb felelősséget bíznak rád. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Figyelj jobban a pénzügyeidre, hiszen lehet, hogy nem kezeled túl jól a pénzt mostanában. Hiába költesz csak apróságokra, a hónap végén ezek összeadva jókora tételt tesznek ki. Legjobb lenne, ha készítenél egy költségvetést, aminek köszönhetően könnyen végig tudod vezetni, hogy mik a kötelező kiadásaid egy hónapban, és mennyi pénzed marad. Így már könnyebben fogod látni, hogy mire megy el feleslegesen a fizetésed nagy része. A következő időszak számodra valószínűleg a pénzügyeid kezeléséről fog szólni, ami nem baj, hiszen ha sikerül kicsit rendbe szedned a bankszámlád, sokkal többet félre tudsz tenni, amit a jövőbeli céljaidra tudsz felhasználni. Az életminőségedet javítja majd ez a pár apró lépés, hiszen lehet, hogy sok konfliktust okozott a kapcsolataidban. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy most ért véget a párkapcsolatod, felmondtál a munkahelyeden, esetleg olyan dolog történt, ami miatt sokkal nagyobb szabadságod van, mint korábban? Használd ki, hogy nincsenek kötelezettségeid, utazz el, vágj bele egy új hobbiba, a lényeg, hogy azt csináld, amit máskor nem tehetnél meg! Az is lehet, hogy ennek hatására később új meglátásba helyezed a számodra fontos dolgokat az életben, ami javít a hozzáállásodon is. Fontos, hogy odafigyelj az egészségedre, főzz tápanyagban gazdag ételeket, próbálj ki új recepteket, és igyekezz minél kevesebb feldolgozott ételt bevinni a szervezetedbe. A munkahelyeden könnyen új pozícióba kerülhetsz, és az ezzel járó feladatokat sokkal nagyobb évezettel hajtod majd végre, mint a korábbiakat. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten próbálj meg magadra koncentrálni, minél több időt egyedül tölteni. Hagyj fel a felesleges költekezéssel és bulizással, engedd meg magadnak, hogy feltöltődj némi energiával, így újra pozitívan láthasd a világot. Az előző hetekben lehet, hogy túl sok időt töltöttél bulizással és munkával, úgyhogy óvd meg magad a kiégéstől, és tarts egy hosszabb csendes pihenőt. Szerencsére senki nem tesz keresztbe neked a következő napokban, így nem kell konfliktustól vagy munkahelyi drámától tartanod. Vedd fel a kapcsolatot a rég nem látott rokonaiddal, barátaiddal, tudasd velük, hogy gondolsz rájuk. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Változás történhet a szociális életedben: lehet, hogy új barátokat ismersz meg, vagy éppen belecsöppensz egy nagyobb baráti társaságba. A héten sok időt töltesz a barátaiddal, akik segítenek új perspektívába helyezni a lehetséges problémáidat. Ez egy tökéletes időszak arra, hogy megismerkedj olyanokkal, akik hasonló érdeklődési körrel, hobbival rendelkeznek, mint te, így akár egymást is új ötletekkel, inspirációkkal láthatjátok el. Mozdulj ki otthonról, és ismerkedj meg minél több emberrel, akik akár a karriered szempontjából is új lehetőségeket kínálhatnak fel. A napokban előtör belőled a humanitárius éned, igyekszel azokon segíteni, akiknek szüksége lehet rá. A párkapcsolatod stabil alapokon áll, így nem kell sem nagyobb problémáktól, sem összezördülésektől tartanod. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Hirtelen karrierváltáson kezdesz gondolkodni, mivel olyan dolog történt a jelenlegi munkahelyeden, ami miatt nem akarsz hosszú távon ott maradni. Már ki is nézted magadnak azt a területet, amelyiken szívesen elhelyezkednél a jövőben, így most minden lehetőséged megvan arra, hogy meglépd a váltást. Próbálj minél több embert megismerni, aki azon a területen dolgozik, és fogadd el a jótanácsokat is. Hidd el, minden adottságod megvan ahhoz, hogy elérd azokat a célokat, amiket kitűztél magadnak, az egyetlen, ami megállíthat, az saját magad. Ne engedd, hogy a fejedben cikázó negatív gondolatok meggátoljanak a sikerben. A következő napokban szívesen töltöd majd a szabadidőd nagy részét otthon, úgyhogy vendégeld meg a barátaidat, hívd át őket egy vacsorára vagy közös filmezésre. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!