2024.2.3 13:56
Olvasási idő 0:42
Maier Péter

Nem viheti iskolába a gyerekeit egy floridai nő, mert a kocsiján promózza a saját OnlyFans-fiókját

TÖRTÉNETEK ONLYFANS

Eltiltották, mert az autója hátsó szélvédőjén van egy hirdetésmatrica.

A 35 éves Michelle Cline-t eltiltották attól, hogy kocsival vigye iskoláiba a gyerekeit, ugyanis a hátsó szélvédőjén egy óriási hirdetésmatricával promózza Piper Fawn nevű OnlyFans-fiókját. Az eset a floridai Tavaresben történt egy keresztény iskolában. Az Unilaid beszámolója szerint Cline ezentúl gyalog kénytelen elkísérni gyerekeit a suliba.

A nő állítása szerint több szülő is kirúgatná a gyerekeit az iskolából. „Szerintem ez nincs rendben“ – mondta  a New York Postnak.

„Az embereket mindenféle dolog bánthatja, lehet az szélvédőmatrica vagy bármi. De a nap végén ebből él a családom“

– fogalmazott Cline, aki havonta 20 ezer dollárt (nagyjából 7 millió forintot) keres az OnlyFansból, amelyet állítólag kizárólag férjével közösen csinálnak. „Mindig is szerettük, ha vannak kamerákat a hálószobánkban, úgyhogy úgy voltunk vele, csináljunk már egy kis pénzt belőle“.

A 35 éves floridai szülő OnlyFans hirdetése saját autóján
A 35 éves floridai szülő OnlyFans hirdetése saját autóján Forrás Michelle Cline

A többi szülő azonban nem fogadta jó néven. A pornográfia népszerűsítésének tartják, és úgy érzik, nem illeszkedik az iskola értékeihez. „Azt csinálhat, amit akar, a saját idejében“ - mondta egyikük. „Nekem ezzel nincs problémám. De most egy iskoláról beszélünk, ahol a gyerekek látják ezt. Ez egy másik kérdés“.

Az iskola nem kommentálta az ügyet a médiának.