2024.2.1 17:35
Olvasási idő 0:31

Fashion week Barkával: ilyen volt egy nap Magyarország legnagyobb divateseményén (RIPORT)

DIVAT BUDAPEST BUDAPEST CENTRAL EUROPEAN FASHION WEEK DIVAT DIVATBEMUTATÓ MAGYAR DIVAT

Múlt héten a Szépművészeti Múzeum egy új művészeti ágnak adott otthont: a divatnak. Január 22. és 28. között itt zajlott ugyanis a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), ahova a REFRESHER Magyarország arca, Barka is ellátogatott.

Január 22. és 28. között lezajlott a magyar divatvilág egyik legfontosabb eseménye, a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW). A tizenharmadik alkalommal megrendezett divatünnepen a kultikus márkák mellett a Z generációs tervezőké volt a főszerep. Bemutatkozott többek között Chokassy, Fanni Lszl, Judit Bárány és Dan!elle, aki debütáló kollekciójáról inspirációról és személyes stílusáról is mesélt nekünk.

A Szépművészeti Múzeumban megrendezett eseményre a REFRESHER Magyarország arca, Barka is ellátogatott ahol rajta kívül többek között a cseh és a lengyel Vogue szerkesztői is részt vettek. A divatbemutatók között Barka divatfronton felmérte a helyzetet, szemezgetett a legjobb outfitekből, valamint kedvenc és kevésbé szívlelt trendjeitekről kérdezett titeket.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!