2024.1.22 11:27
Olvasási idő 0:46
Maier Péter

Drake megmutatta, hogyan telik egy napja a 100 millió dolláros kecójában

ARCOK DRAKE

De szájvízből ugyanolyat használ, mint mi.

Így éli az életét a világ egyik legnagyobb popsztárja. Drake az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan telik egy napja több mint 100 millió dollárt (olyan 35 milliárd forintot) érő torontói otthonában. A látottak alapján elképzelhető, hogy akad némi különbség aközött, ahogy a kanadai rapper éli az életét, illetve ahogy mi tesszük ugyanezt.

A 145 millió követőjének posztolt klip azzal kezdődik, hogy Drake végigsétál luxusrezidenciájának folyosóin, majd valamilyen, számunkra megnevezhetetlen italt készít a privát bárjában. Ezt követően egy kicsit bámulja a Nothing Was The Same című albumának borítóját, ami falra van kifüggesztve, majd a megnevezhetetlen italt némi shisházás kíséretében elfogyasztja.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés

Ezután egy kis kandallóbámulás következik (Drake meglepően sok időt tölt dolgok bámulásával), majd a rapper csobban egyet a medencéjében, jégfürdőt vesz, majd megmutatja bőr- és hajápolási rutinját is – kifejezetten dicséretes, hogy alkalmazza ezeket.

Kiemelt tartalom
Sírig tartó viszályoktól a zabigyerek kiteregetéséig: az 5 leghíresebb beef a hiphop világából Sírig tartó viszályoktól a zabigyerek kiteregetéséig: az 5 leghíresebb beef a hiphop világából 2023.12.14 16:01

A képbe véletlenül belekerül a szájvize is, ami nagyjából az egyetlen dolog a videóban, amivel az átlagember azonosulni tud, ugyanis ugyanilyen Listerine-flakon van a szomszéd helyiségben itthon is. Drake-nek minden bizonnyal nem gyűlik meg a baja a szájszaggal, ha magunkból indulunk ki.

A rapper gyertyagyújtással zárja a napot, majd alszik egy látványosan jóízűt. Cserélnél vele?