2024.1.21 12:55
Olvasási idő 0:41
Krajnyák Petra

Kendrick Lamar új hangszereléssel tér vissza, méghozzá a Chanel zeneszerzőjeként

DIVAT CHANEL DIVAT FILMEK KENDRICK LAMAR RÖVIDFILM ZENE

Ez Lamar legújabb önálló zenei projektje a 2022-es Mr. Morale & the Big Steppers című albuma óta.

Kendrick Lamar szerezte a Chanel The Button című kisfilmjének zenéjét, melyben Margaret Qualley és Naomi Campbell is szerepet kapott. A fekete-fehér képsorokat kísérő jazzes soul számban eddig sosem hallott dalszöveg csendül fel. Ez Lamar első saját szerzeménye a 2022-es Mr. Morale & The Big Steppers című album óta.

„There’s a hold on me / and it’s changed / is a troubled spirit hard to explain?“

– hangzik az eddig kiadatlan dal szövege. A francia divatház választása nem véletlenül eshetett a dalszerző-rapperre. Ugyanis a 2024-es tavaszi-nyári új haute couture kollekciót bemutató rövidfilmet Lamar régi alkotótársa, Dave Free rendezte. Továbbá közös kreatív vállalkozásukon, a pgLang-on keresztül jött létre a produkció. Még nem tudni, hogy önálló kislemezként vagy egy új album előfutáraként kiadja-e az előadó a  számot.

Nemrég Lamar Baby Keemmel megalakította a The Hillbillies nevű formációt, és ki is adták azonos című dalukat. A Bon Iver-t idéző dal volt a duó tizedik közös kollaborációja, melyet a Grammy-díjas Family Ties és a 2021-es Range Brothers, és Vent előzte meg. Baby Keemmel még Tyler, The Creator Flog Gnaw fesztiválján felléptek.