2024.1.16 12:26
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

Kajdi Csabával utazott Strasbourgba a Momentum EP-képviselője

UROPE EURÓPAI UNIÓ INFLUENSZER KAJDI CSABA KÖZÉLET UROPE

Egy héten keresztül posztolnak a francia városból, megmutatják az Európai Parlament kulisszáit.

Kajdi Csabával utazott a francia városba Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-képviselője, hogy egy héten át edukatív tartalmakat posztoljanak az Európai Parlamentből.

„Elindultunk Strasbourg-ba Cylával, hogy megmutassuk nektek az Európai Parlament kulisszáit, hogy hogyan működik az uniós gépezet. Tartsatok velünk egész héten!“ – írja Instagram-bejegyzésében a politikus.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Donáth Anna Júlia (@donathannajulia) által megosztott bejegyzés

A hétfői bejegyzés óta több sztorit is posztolt a politikus. A keddi programjuk, hogy részt vesznek egy vitán a belga elnökség programjáról, egy szavazáson „az ózonréteget lebontó anyagokról“, illetve az Erasmus+ programról, majd Donáth fel is szólal a civil szervezetek támogatásának témájában. A programot Kajdi Instagram-követői is végigkövethetik.

Mint ismert, Kajdi Csaba, azaz Cyla, a modellügynökségével vált először elismertté a divatszakmában (többek között Mihalik Enikőt is ő fedezte fel), mostanság viszont már közéleti témákban is gyakran megszólal. Egyik akciója során például Mészáros Lőrinc jachtja mellé tett le egy üveg baracklevárt Monacóban.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.