2024.1.14 14:39
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Szabó Zsófi többet keres influenszerként, mint a tévézéssel

ARCOK INFLUENSZER RTL TELEVÍZIÓ

Ettől függetlenül ő mégis inkább a műsorvezetést és az előadóművészetet helyezi előre.

Financiális kérdésekről világosította fel követőit Instagram-sztorijában Szabó Zsófi színész-műsorvezető. A kérdésmatricára adott nyilvános válasza azért is érdekes, mert – ahogy a Telex After rávilágít – a hazai női tévés szereplők ritkán szólalnak meg pénzügyi kérdésekben.

Nem túlzás azt mondani, hogy évek óta magasabb a jövedelmem influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként. Bár még mindig nem elfogadott sokaknál, hogy ez is egy munka.

– fogalmazott Szabó, akinek ugyanakkor más kérdések is befolyásolják, melyik munkáját priorizálja. „ Azonban, ha őszinte akarok lenni, az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, egy plusz lesz az életemben, és arra törekszem, hogy mindig legyen rendes munkám. 16 éve vagyok munkavállaló és 10 éve vezetem a cégeim. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm“ – tette hozzá.

Szabó Zsófi december végéig volt az RTL Reggeli műsorvezetője, a csatorna év vége előtt közölte, hogy ő és Miller Dávid otthagyják a műsort.

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi Forrás Nők Lapja