2024.1.13 15:11
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

Ez már tényleg a Pharrell-éra: így fog kinézni a Louis Vuitton és a Timberland kollabja

DIVAT LOUIS VUITTON PHARRELL WILLIAMS TIMBERLAND

A hihop/streetwear és a magasdivat összeérésének egy újabb történelmi pillanata.

Újabb klasszikus streetwear-darab tör utat magának a magas divatba. A Pharrell Williams által igazgatott Louis Vuitton ezúttal a Timberlanddel készített közös bakancsot, és okkal gondolhatjuk, hogy sokak nedves álmaiban megjelenik majd a lépő. A Williams és a luxusmárka közös munkájának lekövetésére létrehozott @skateboard Instagram-fiókon most megkukkolhatjuk, hogyan is fog kinézni az együttműködésből készült 6 Inch Boot.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

@skateboard által megosztott bejegyzés

A Timberlanddel való együttműködés jól illeszkedik abba az irányvonalba, amelyet Pharrell a Louis Vuittonnál eltöltött rövid ideje alatt eddig kiszabott. A jól sikerült SS24-es bemutatója olyan darabokat tartalmazott, amelyek ugyanúgy illettek New York utcáira, mint a párizsi kifutókra. A kollabból kieső bakancs valójában nem tartalmaz semmi meglepőt, inkább csak egy tisztelgés egy utcai klasszikus előtt a divattörténelem egyik legnagyobb márkájának részvételével.

Ha már Pharrell Williams ás Louis Vuitton, vess egy pillantást a 2024-es tavaszi/nyári kollekció talán legtöbbet emlegetett darabjára, a bőr szendvicstartó/uzsonnás táskára is:

Kiemelt tartalom
Pharrell Williams bőr uzsonnás táskát tervezett a Louis Vuittonnak Pharrell Williams bőr uzsonnás táskát tervezett a Louis Vuittonnak 2024.1.12 15:18