2024.1.12 9:55
Olvasási idő 0:35
Szöllősi Anna

Magyar énekesnő ült be Vadon Jani helyére Sebestyén Balázsék rádióműsorában

ARCOK MÉDIA RÁDIÓ SEBESTYÉN BALÁZS

Kovácsovics Fruzsina énekesnő ült be péntek reggel Balázsékhoz a Rádió 1 reggeli műsorába a távozó Vadon Jani helyére.

Múlt hétfőn tért vissza téli szünetéről a Balázsék reggeli rádióműsor, amelyben Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc immár ketten szórakoztatták az ásítozó autósokat a reggeli órákban. Péntek reggel egy harmadik taggal bővült a csapat, méghozzá Kovácsovics Fruzsina személyében, aki Vadon Janit helyettesítette Sebestyén Balázsék rádióműsorában.

Kovácsovics Fruzsina háromszoros Fonogram-díjas magyar énekesnő, dalszerző, a Csillag születik című tehetségkutató műsor döntőse. Korábban szerepelt már a Balázsék műsorban, illetve az IstenEst podcastben is rendszeresen feltűnik. Azt egyelőre nem tudni, hogy az együttműködés hosszú távú lesz-e Kovácsovics Fruzsina és a műsor két házigazdája között, viszont a stáb korábban megpedzegette, hogy Vadon helyére akár egy női műsorvezető is érkezhet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kovácsovics Fruzsi (@kovacsovicsfruzsi) által megosztott bejegyzés

Ahogy korábban írtuk, Vadon Jani 15 év után távozott a Balázsék című rádióműsorból, és december 20-án volt az utolsó munkanapja, ami egészen szürreálisra sikeredett, ugyanis az épület negyedik emeletén levágtak egy disznót a tiszteletére.