2024.1.9 13:07
Olvasási idő 0:37
Masszi-Rigó Csilla

Újra Budapesten koncertezik a Scorpions

ZENE BUDAPEST BUDAPEST ARÉNA KONCERT SCORPIONS

Negyven évvel ezelőtt jelent meg a "Love at First Sting" című album, ezért is indul turnéra a zenekar.

Újra Magyarországra érkezik a Scorpions, a német zenekar ezúttal 2024. június 29-én lép fel a Budapest Arénában, derül ki a Live Nation Magyarország keddi Facebook-posztjából.

Magyarországra jön a Scorpions
Klaus Meine és Matthias Jabs 2023-ban. Forrás Bernd Thissen/picture alliance via Getty Images

A bejelentés szerint a Scorpions vadonatúj exkluzív koncertet tervez, amely során a negyven évvel ezelőtt megjelent Love at First Sting című album dalai, valamint az együttes elmúlt 59 évének legnagyobb slágerei csendülnek fel. 

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új show-nkat a rajongóinknak szerte a világon, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás Love at First Sting album anyagát! Készüljetek… Gyorsítjuk a tempót, pokoli menet lesz!

– nyilatkozta a frontember, Klaus Meine.

A koncertre csütörtök (január 11.) 10 órától lehet jegyet vásárolni, de a Scorpions Rock Zone rajongói klub tagjai, valamint a regisztrált Live Nation-tagok már szerdán 10 órakor is megvehetik jegyeiket az eseményre.

Kiemelt tartalom
10 éves a Láthatatlan Tanoda: bulizz egy nagyot, szerezz menő cuccokat a tombolán, és támogass egy jó ügyet! 10 éves a Láthatatlan Tanoda: bulizz egy nagyot, szerezz menő cuccokat a tombolán, és támogass egy jó ügyet! 2024.4.24 12:56

A Scorpions legutóbb 2022-ben járt Magyarországon, ahol Meinéék a 2021-ben elhunyt Kóbor Jánosnak ajánlottak egy dalt, aki évtizedek óta jóban volt a zenekar tagjaival.