2023.12.18 10:12
Olvasási idő 0:53
Maier Péter

Az iOS 17 új funkciója életmentő lesz azoknak, akik már elköltöztek az anyukájuktól

TECH-TUDOMÁNY APPLE IPHONE

A megfelelő mosás beindításában segít az új feature.

Egész biztos lehetsz benne, hogy az iPhone-od funkciójának csekély részét használod ki, de egy, az X-en terjedő virális videó most rámutatott egy olyan feature-re, amiről valószínűleg nem tudtál, viszont ha már nem a szüleidnél élsz, egész biztos, hogy ki tudod használni.

Az iOS 17 rendszerben, ha lefotózod a mosási címkéket a ruháidról, majd a Fotók alkalmazásban felfelé húzva a mosási információkra koppintasz, elmagyarázza, mit jelentenek a különböző ikonok. Hirtelen sokkal kevésbé félek attól, hogy tönkreteszem a drága ruháimat.

– írja a videót megosztó felhasználó.

„Ez meg fogja változtatni az életemet, most próbáltam ki, és működik“ – írta egy lenyűgözött Apple-felhasználó. „Végre egy hasznos Siri-funkció“ – fogalmazott másikuk. „Mostantól, ha tönkreteszed a drága ruháidat, az iOS-t hibáztathatod“ – viccelődött egy másik felhasználó.

Kiemelt tartalom
Baromi drága, hamar merül, de páratlan dolgokra képes: bukás lesz vagy a jövő iPhone-ja az Apple kiterjesztettvalóság-szemüvege? Baromi drága, hamar merül, de páratlan dolgokra képes: bukás lesz vagy a jövő iPhone-ja az Apple kiterjesztettvalóság-szemüvege? 2024.2.15 18:00

Más felhasználók kevésbé voltak lenyűgözve, és jelezték, hogy az emberek egyszerűen rákereshetnek Google-ban, hogy mit jelentenek a mosás szimbólumai, hogy rájöjjenek, hogyan lehet a legjobban tisztítani a ruháikat. Fogalmazzunk úgy, hogy „meggugliabarátodozták“ a lelkesedő iPhone-tulajdonosokat.

Az iOS 17 eredetileg idén szeptember 18-án jelent meg, de a legutóbbi, 17.2-es frissítés a múlt héten, december 11-én érkezett.