2023.12.12 11:58
Olvasási idő 0:31
Kovács M. Dávid

Első magyarországi fellépésére készül Jimmy Carr, a Netflix népszerű humoristája

KULTÚRA HUMORISTA JIMMY CARR

A Netflixen is rendkívül kedvelt komikus 2024 márciusában először lép majd fel Magyarországon, a közönségnek pedig csupa szörnyűséget ígér.

Néhány hónap múlva Magyarországon ugratja a közönséget Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb humoristája, az ír származású Jimmy Carr – jelentetette be kedden Bucsi Réka, Osváth Gábor, Rév Marcell és Szimler Bálint alkotói műhelye, a Boddah.

Jimmy Carr Jimmy Fallon műsorában.
Jimmy Carr Jimmy Fallon műsorában. Forrás Andrew Lipovsky/ NBCU Photo Bank / Getty Images

Az 51 éves komikus folyamatosan teltházas közönség előtt lép fel világszerte, 2024. március 8-án, pénteken, pedig első alkalommal áll majd közönség elé Budapesten, ahol egy vadonatúj, Terribly Funny című műsorral szórakoztat majd a Mom Sportban.

„Jimmy műsorában mindenféle borzalmas dolgokról szóló viccek szerepelnek. Olyan szörnyűségek, amelyek téged, illetve azokat is érinthettek, akiket ismersz és szeretsz. De ezek csak viccek – nem maguk a szörnyűségek. A politikai korrektség egy ilyen műsorban olyan, mint a munkavédelem egy rodeón“ – írják az esemény oldalán.

Jimmy Carr produkcióját angol nyelven, fordítás nélkül lehet majd meghallgatni. Jegyárak és további információk a Tixa felületén, illetve az esemény Facebook-oldalán.