2023.12.7 14:15
Olvasási idő 1:24
Masszi-Rigó Csilla

Újabb nő szólalt fel Puff Daddy ellen, ezúttal egy 17 éves lány csoportos megerőszakolásával vádolják

ZENE PUFF DADDY SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

November végéig három nő is szexuális bűncselekményekkel vádolta meg a rappert, most pedig egy negyedik sértett is feltűnt az ügyben, akit a beszámolók alapján rettenetes dolgokra kényszerített a rapper.

Már négy nő vádolja szexuális bántalmazással Puff Daddyt. Az 54 éves rapperről novemberben kezdtek el terjedni a hírek, miszerint egykor még saját barátnőjét is csoportos szexre kényszerítette, egy mostani, nevét egyelőre nem vállaló nő pedig azt állítja, a zenész több társával együtt megerőszakolta őt 17 éves korában.

Diddy 2004-ben a Grammy-gálán. Forrás Jeff Kravitz/FilmMagic/ getty Images

Sean „Diddy” Combsról egykori barátnője, az r'n'b énekesnőként ismert Cassandra Ventura azzal vádolta a férfit, hogy az 12 éves kapcsolatuk alatt többször bántalmazta őt, arra kényszerítette, hogy férfi prostituáltakkal szexeljen, majd videóra vette a csoportos aktust, az évek során pedig rendszeresen verte, félelemben tartotta őt. Ventura szerint Combs alkohollal és drogokkal tartotta sakkban a nőt, és nem ő az egyetlen, aki hasonlókat állít az évek során több néven is futó énekesről. 

A legújabb vád szerint a neve elhallgatását kérő nő (akire az angol és amerikai sajtó szokásosan Jane Doe-ként hivatkozik) 2003-ban, 17 évesen került a rapper New York-i stúdiójába, ahol a férfi leitatta, majd társaival együtt szexuálisan bántalmazta őt. A nő azt állítja, hogy a megpróbáltatások során hol eszméleténél volt, hol nem, és azt mondja, olyan fájdalmai voltak, hogy alig tudott felállni, és arra sem emlékezett, hogyan jutott haza.

A nő ügyvédei a BBC-nek azt nyilatkozták:

Ahogy a panaszban állítják, az alperesek egy sebezhető középiskolás tinédzsert zsákmányoltak ki egy szexkereskedelmi rendszer részeként, amelynek során drogokkal és alkohollal kínálták, majd magánrepülővel New Yorkba szállították, ahol a három vádlott csoportosan megerőszakolta őt Mr. Combs stúdiójában.

Egy másik sértett, Joi Dickerson-Neal is hasonló tettekkel vádolja a rappert. Állítása szerint miután a kilencvenes években szerepelt Diddy egyik klipjében, a férfi elhívta őt vacsorázni, a stúdiójába, majd egy ismeretlen helyre vitte, ahol elkábította és megerőszakolta, az aktust pedig videóra vette, majd később a barátainak mutogatta.

A harmadik, szintén neve elhallgatását kérő nő szerint a rapper és Aaron Hall énekes-dalszerző szintén a kilencvenes években leitatta őt és egy barátját egy New York-i bulin, majd a két férfi váltásban erőszakolta meg a két nőt, ezt követően pedig Combs még a házánál is felkereste, ahol megfenyegette őt, nehogy bárkinek is beszéljen a történtekről.

Sean „Diddy” Combs tagadja az ellene felhozott vádakat, szerinte karaktergyilkosság folyik ellene, a sértettek csupán pénzt akarnak kicsikarni belőle.