2023.12.7 14:15
Olvasási idő 1:24
Masszi-Rigó Csilla

Újabb nő szólalt fel Puff Daddy ellen, ezúttal egy 17 éves lány csoportos megerőszakolásával vádolják

ZENE SEAN COMBS - PUFF DADDY, P. DIDDY, DIDDY SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

November végéig három nő is szexuális bűncselekményekkel vádolta meg a rappert, most pedig egy negyedik sértett is feltűnt az ügyben, akit a beszámolók alapján rettenetes dolgokra kényszerített a rapper.

Már négy nő vádolja szexuális bántalmazással Puff Daddyt. Az 54 éves rapperről novemberben kezdtek el terjedni a hírek, miszerint egykor még saját barátnőjét is csoportos szexre kényszerítette, egy mostani, nevét egyelőre nem vállaló nő pedig azt állítja, a zenész több társával együtt megerőszakolta őt 17 éves korában.

Diddy 2004-ben a Grammy-gálán. Forrás Jeff Kravitz/FilmMagic/ getty Images

Sean „Diddy” Combsról egykori barátnője, az r'n'b énekesnőként ismert Cassandra Ventura azzal vádolta a férfit, hogy az 12 éves kapcsolatuk alatt többször bántalmazta őt, arra kényszerítette, hogy férfi prostituáltakkal szexeljen, majd videóra vette a csoportos aktust, az évek során pedig rendszeresen verte, félelemben tartotta őt. Ventura szerint Combs alkohollal és drogokkal tartotta sakkban a nőt, és nem ő az egyetlen, aki hasonlókat állít az évek során több néven is futó énekesről. 

A legújabb vád szerint a neve elhallgatását kérő nő (akire az angol és amerikai sajtó szokásosan Jane Doe-ként hivatkozik) 2003-ban, 17 évesen került a rapper New York-i stúdiójába, ahol a férfi leitatta, majd társaival együtt szexuálisan bántalmazta őt. A nő azt állítja, hogy a megpróbáltatások során hol eszméleténél volt, hol nem, és azt mondja, olyan fájdalmai voltak, hogy alig tudott felállni, és arra sem emlékezett, hogyan jutott haza.

A nő ügyvédei a BBC-nek azt nyilatkozták:

Ahogy a panaszban állítják, az alperesek egy sebezhető középiskolás tinédzsert zsákmányoltak ki egy szexkereskedelmi rendszer részeként, amelynek során drogokkal és alkohollal kínálták, majd magánrepülővel New Yorkba szállították, ahol a három vádlott csoportosan megerőszakolta őt Mr. Combs stúdiójában.

Egy másik sértett, Joi Dickerson-Neal is hasonló tettekkel vádolja a rappert. Állítása szerint miután a kilencvenes években szerepelt Diddy egyik klipjében, a férfi elhívta őt vacsorázni, a stúdiójába, majd egy ismeretlen helyre vitte, ahol elkábította és megerőszakolta, az aktust pedig videóra vette, majd később a barátainak mutogatta.

A harmadik, szintén neve elhallgatását kérő nő szerint a rapper és Aaron Hall énekes-dalszerző szintén a kilencvenes években leitatta őt és egy barátját egy New York-i bulin, majd a két férfi váltásban erőszakolta meg a két nőt, ezt követően pedig Combs még a házánál is felkereste, ahol megfenyegette őt, nehogy bárkinek is beszéljen a történtekről.

Sean „Diddy” Combs tagadja az ellene felhozott vádakat, szerinte karaktergyilkosság folyik ellene, a sértettek csupán pénzt akarnak kicsikarni belőle.