2023.12.4 8:41
Olvasási idő 1:08
Maier Péter

Sztárbox: nem a kakaskodásról szólt a második elődöntő, összeállt a finálé mezőnye

FILMEK + SOROZATOK REALITY RTL SZTÁRBOX

Eldőlt, kik mehetnek a vasárnapi döntőbe. Az este legpikánsabb pillanata az volt, mikor Árpa Attila a korábbi vereségét nehezen viselő Istenes Bencének üzent.

A múltheti kakaskodás helyett inkább a sportemberi méltóság lengte körbe a Sztárbox második elődöntőjét, ahol Molnár Áron Józan Lászlóval, Nyári Dia Dobos Evelinnel, Árpa Attila pedig Pintér Tiborral küzdött meg a december 10-i fináléba kerülésért.

Józan László ünnepelteti az őt legyőző Molnár Áront Forrás RTL

Férfi középsúly kategóriában két színész, Molnár Áron (Noár) és Józan László csapott össze a szeretet jegyében. Mindketten nagy megbecsüléssel álltak a másikhoz, jól ismerik egymást, Molnár azonban nem kegyelmezett Józannak, meg se izzadt, olyan hamar kiütötte, így kollégájának edzői kénytelenek voltak bedobni a törölközőt. Molnár Áron Rácz Jenővel mérkőzik majd meg a döntőben.

Dobos Evelin és Nyári Dia bunyója Forrás RTL

A nők között pontozással dőlt el, hogy ki lesz Berki Mazsi ellenfele. Dobos Evelin és Nyári Dia csaptak össze, négy meneten keresztül megállás nélkül csépelték egymást, végül a három bíróból egy döntetlennek látta a meccset, míg kettő 39-37-es pontozással Dobosnak ítélte a győzelmet.

Árpa Attila és Pintér Tibor összecsapása Forrás RTL

Az este slágermérkőzése azonban két veterán celeb, Árpa Attila és Pintér Tibor összecsapása volt, amely a profi bokszra kevésbé hasonlító meccsek sorát bővítette. Gyakorlatilag kifulladásig ment a játék, egy ponton mindketten szédelegtek a ringben, de végül kibírták, és a pontozás döntött. A bírók ítélete szerint Árpa érdemelt győzelmet, így végül ő küzdhet meg Brasch Bencével a szuperdöntőben. A meccs után Árpa azért elejtett egy megjegyzést, amely valószínűleg Istenes Bencének szólt, aki az első elődöntőben nem igazán volt hajlandó elfogadni a vereséget:

Először is az szeretném mondani, hogy nem tartom annyira elegánsnak, hogy a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint egyesek. Úgyhogy inkább szeretném megköszönni azoknak, akik nekem szurkoltak, azoknak, akik Tenyának szurkoltak, mert miattatok és miattunk jönnek létre ezek a felejthetetlen pillanatok, és ez az, ami számít

– mondta Árpa.

A december 10-i döntő párosításai tehát a következők:

  • Rácz Jenő – Molnár Áron (férfi középsúly)
  • Berki Mazsi – Dobos Evelin (női könnyűsúly)
  • Brasch Bence – Árpa Attila (férfi nehézsúly)