2023.11.30 12:43
Olvasási idő 1:25
Masszi-Rigó Csilla

Ámokfutás Britney Spears Instagramján: meztelen fotó, videó és egy furcsa üzenet pörög az énekesnő oldalán

ARCOK BRITNEY SPEARS
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Az énekesnő az elmúlt 24 órában igencsak furcsa történeteket osztott meg az oldalán.

Britney Spears megint nagyon aktív volt az Instagramon, legalábbis, ami az elmúlt pár napot illeti. Az énekesnő két táncos videó mellett egy reggeli beköszönővideót is feltöltött az oldalára, ezt követően pedig egy igencsak pikáns fényképet is megosztott, amit októberben egyszer már kiposztolt. Ezen Spears a tengerparton fotóztatta magát a menedzserével egy címlapfotózás után, teljesen meztelenül:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Britney Spears jelenlegi életéről viszonylag keveset tudni, ahogy azt saját oldalán írja, nem követi sem a híreket, és a közösségi médiában is csak pár emberrel van kapcsolatban. Az egy napja feltöltött, ágyban meztelenül fetrengős videó mellett megosztott egy részletet a Disney 1991-es, A szépség és a szörnyeteg című mesefilmjéből, ami mellé a következő sorokat írta:

Két évvel ezelőtt kezdtem el írni a könyvemet, akkor pedig még mindent magamban tartottam!!! Nem csak a magánéletemet tartottam titokban, amiről a könyvemben írtam, az felért 20 évnyi nehézséggel!!! El tudsz képzelni egy 2007-es évet, ami három évig tartott, és amiről senki sem tud??? Most már vége van, és hihetetlenül szomorú vagyok azok miatt az idők miatt !!! Furcsa, mert bár instagramozom, de nem követem a közösségi médiát, a híreket és a rajongók beszélgetéseit sem!!! Ezen a héten máshogy csináltam, ami azért furcsa, mert úgy érzem, hogy sok rajongó már úgymond ismer engem, és ahogyan beszélnek rólam, hihetetlenül kedvesek. Mindig arra gyanakodnak, hogy valami történik!!!! Nos, tudjátok mit, Britney-nerdek... 100 százalékosan igazatok volt !!! Nincs is időm most beszélni erről az egészről, mert ebben a bizonyos pillanatban még felfoghatatlan!!! Itt egy részlet a kedvenc filmemből!!!! A látszat csal!!! Nagyon sokan elutasítottak és hihetetlenül sokan megbántottak. Egy olyan világban, ahol a külső mindig is fontos volt... ahol a hiúság hazudik... ez a titka annak, hogyan kell ellopni egy férfi szívét!!!! A csábító méreg egy utalás (vagy elgépelte az allusiont, és illusion-re, vagyis illlúzióra gondolt - a szerk)!!! Mindig is az volt!!! De ennek az illúziónak a gonoszságában ott vagyunk mi, és játszunk!!! Játszhatok most ??? Megtaláltam a mérgemet, apuci!!!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Britney Spearsnek október második felében jelent meg A bennem lévő nő című életrajzi könyve, amiről ebben a cikkünkben írtunk bővebben:

Kiemelt tartalom
Egy problémánk van Britney Spears memoárjával, és az maga a könyv – Kritika A Bennem lévő nő című önéletrajzról Egy problémánk van Britney Spears memoárjával, és az maga a könyv – Kritika A Bennem lévő nő című önéletrajzról 2023.11.19 10:11