2023.11.29 11:25
Olvasási idő 0:50
Szöllősi Anna

Megvannak a 2024-es Kolorádó fesztivál első nevei, Eartheater és Red Axes a headlinerek között

ZENE FESZTIVÁL KOLORÁDÓ

Bejelentették a Kolorádó első előadóit, akik már biztosan színpadra állnak a jövő évi fesztiválon.

Az egyik headliner az egyedi színpadi jelenlétéről híres Eartheater lesz, akinek kurrens és sokoldalú, műfajokon átívelő zenéje átmenet a pop és a kísérleti elektronika között. Itt lép fel Magyarországon először élő felállásban a Red Axes, budapesti bulikban is gyakran játszott számait pedig most élőzenekarral hallhatjuk. 

A megszokottat valami egészen újjal ötvöző zenéivel jön először hazánkba Nicola Cruz. Fellép a posztdubstepből megkerülhetetlen indusztriáltechnó-jelenséggé vált Blawan, meglepetésekkel teli experimentális klubzenéjével Call Super, valamint a gyors groovy techno egyik legízlésesebb képviselője, Chlär is.

Ezúttal teljes nagyszínpados produkcióval lép fel Krúbi, nagy tömegeket táncoltató buli várható a Parno Graszttól, tánczene a Csaknekedkislánytól, de érzelmes Elefánt- és Analog Balaton-éneklésre is lesz lehetőség. Co Lee már tutira erősíti a rap vonalat, de más feltörekvő magyar előadókból sem lesz hiány: Sisi a Csűrben lép fel, de jön Hundred Sins, a New Fossils, Juhász Zoli, a Wavy, Lenkke_ és a Hakumba zenekar is.

Kiemelt tartalom
Csillebércen tetőzött a novemberi nihil – különleges videóval debütál Lenkke_ új dala Csillebércen tetőzött a novemberi nihil – különleges videóval debütál Lenkke_ új dala 2023.9.14 11:52

Érkezik még a meglehetősen extrém kinézettel meglehetősen extrém zenét játszó Animistic Beliefs Live, a poszt-covid érából feltörő Berghain-rezidens Sedef Adasi és a trashnévvel álcázott DJ Fart In The Club, továbbá fellép Upsammy, aki kinézte magának az Árok színpadot, oda készül experimentális ambient szettjével.

A 2024-es Kolorádó plakátját itt tudjátok megnézni:

Forrás Kolorádó

A fellépőkről bővebben a Kolorádó weboldaláról tájékozódhatunk, ahol az új tartalmak mellett újraindult a jegyértékesítés is.