2023.11.27 18:43
Olvasási idő 6:31
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Spontán kiruccanás, nagytakarítás és elvonulás vár rád a héten

Heti horoszkóp: Spontán kiruccanás, nagytakarítás és elvonulás vár rád a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Lehet, hogy egy alapos takarítás az otthonodban segít tisztábban látni a dolgokat, de az is megeshet, hogy az idei évet már nem szingliként zárod. Ez vár rád a héten a horoszkópod szerint!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


Szeretsz versengeni az élet minden területén, kompetitív természeted azonban most nem lesz túl szerencsés, a héten ugyanis ahelyett, hogy élveznéd a helyzetet, kicsit elbizonytalanodsz. Versengés helyett próbálj meg egységet alkotni a másik féllel, hogy együttes erővel még hatékonyabbak és sikeresebbek legyetek. Ez a kapcsolat akár romantikus irányba is elindulhat valamely oldal részéről, azonban a csillagok állása alapján jó eséllyel nem lesz kölcsönös, így megmaradhat kettőtök között a munkakapcsolat. Érdemes tudatosan figyelned az érzéseidre, nehogy egy számodra rossz helyzetbe keveredj. A hét remek alkalom arra, hogy bedobd a főnöködnek vagy a kollegáidnak a legjobb ötleted, amin már egy ideje dolgozol, azonban mielőtt nekiállsz a prezentációdnak, végezz el egy alapos kutatást a témában, nehogy kiderüljön, hogy az megvalósítás szempontjából zsákutca. A napokban még az is lehet, hogy felfedezed a közlekedés egy új módját: kapsz egy biciklit, vagy meglátod álmaid autóját, aminek nem tudsz ellenállni.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fordíts több figyelmet a praktikus megoldásokra a héten! Ez persze nem okoz számodra gondot, hiszen bikaként meglehetősen gyakorlatias és földhözragadt vagy. Nézd át a pénzügyeidet, vizsgáld meg, hogy van-e elég félretett pénzed vészhelyzet esetén, ha pedig nincs, alakíts ki egy stratégiát magadnak, amivel kicsit többet tudsz spórolni. Ezzel elkerülheted a jövőbeli stresszt. Nem ez a legizgalmasabb program a világon, de mindenképp szakíts időt arra, hogy rendszerezd a pénzügyeidet, így sokkal nyugodtabban indulhatsz neki az ünnepeknek is. Az elmúlt fél évben sokat dolgoztál, mindent beleadtál abba a projektbe, amiben hittél, és ez a kitartásod most megtérül: a héten rengeteg lesz a pozitív előrelépés ez ügyben. Ha éppen munkát keresel, ne add fel, ugyanis ha nem is most, a jövő év elején nagy eséllyel megkapod azt a munkát, amire már régóta vágysz.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A hét elején csak úgy sziporkázol, tele vagy energiával és jobbnál jobb ötletekkel. A munkahelyeden is mindenki próbálja veled felvenni a tempót, hiszen te vagy az oka, hogy állandó a pörgés. Szánj egy kis időt arra is, hogy magaddal is foglalkozz, és végre tovább tudj lépni azokon a sérelmeken, amiket eddig nem sikerült lezárnod magadban. Foglalkozz ezekkel a problémákkal akkor is, ha ehhez esetleg kényelmetlen beszélgetésekre van szükség a környezeteddel. Kerüld el az előítéletes embereket, és ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmed a fontos dolgokról. Ahhoz, hogy harmóniát teremts magadban, nem szükségesek az olyan drasztikus megoldások, mint például egy másik országba költözés vagy munkahelyváltás. Próbálj meg nem egy hirtelen impulzus alapján dönteni. Gondold át, hogy mit miért teszel!

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha valami lehúz, miért ragaszkodsz hozzá? Lehet, hogy készen állsz arra, hogy elengedd azokat a dolgokat vagy személyeket, akik jó ideje nem adnak hozzá az életedhez. Ne felejtsd el, hogy semmi sem tart örökké, így nem érdemes halogatni ezt a döntést, ami már régóta érlelődik benned. Ha őszinte vagy magadhoz, be kell látnod, hogy egy ideje már tudod, hogy az, ahogyan most állnak a dolgok, nem túl jó. A következő hetekben a bolygók állása is arra ösztönöz, hogy végre elengedd a munkával járó felelősséget, a toxikus kapcsolataidat vagy éppen a saját magaddal kapcsolatos destruktív gondolatokat. Ha nem állsz erre készen, legalább húzz határokat magad köré! Sajnos nem mindenkinél működik szimplán a kedvesség, így meg kell tanulnod kiállni magadért. Minél gyorsabban hagyod el a süllyedő hajót, annál jobb! Ugyan minden búcsú nehéz, de hidd el, hogy a szuper lehetőségek sokkal hamarabb jönnek majd, mint gondoltad volna.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy meg kellene fontolnod, kikkel veszed körbe magad. Nem feltétlen az a legjobb csapat, amiben dolgozol, pláne, hogyha mindenki lehúzza a másikat akár a negativitásával, akár azzal, hogy kibeszélik egymást. Gondold át, hogy mi olyat ad neked ez a környezet, amit máshol nem kapnál meg. Oroszlánként te vagy az egyik leghűségesebb csillagjegy, így nem szívesen váltasz akkor, ha nem muszáj, ellenben meg kell fontolnod, hogy a jelenlegi helyzeted milyen hatással van a jövődre. Persze az sem megoldás, hogy innentől kezdve mindent egyedül csinálj, szóval lehet, érdemes lenne egy új csapatot felállítanod. A következő két hétben sokkal könnyebben találsz majd partnereket magad mellé, azonban ne felejtsd el azt sem, hogy mennyi mindent elértetek a jelenlegi csapatoddal közösen.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztál, aminek babérjait végre learathatod. Most végre eljött a te időd, hamarosan eléred azt a célt, amiért küzdöttél, így fantasztikusan zárhatod le az évet. Legyen ez munkahelyi, magánéleti vagy pénzügyi siker, ünnepeld meg a szeretteid körében, hogy bezsebeld a jól megérdemelt elismeréseket is. Ne hagyd ki a karácsonyi partikat, próbálj meg minél többet szocializálódni, hogy mindenki megismerje a nevedet. A héten egy fontos esemény történik a családodban, aminek megünnepléséhez rád is szükség lesz, úgyhogy semmiképp se zsúfold túl a naptáradat, hogy maradjon időd a rokonaidra is, még akkor is, ha ezzel az énidődből kell kicsit lefaragni. Hidd el, számítanak rád, és nagyon örülnek majd neked!

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Van rá bármi esély, hogy el tudj utazni pár napra az ünnepek előtt? A bolygók állása miatt most előtérbe került az életedben az utazás, a kikapcsolódás és a kalandozás, így ha lehetőséged van rá, szervezz meg egy kiruccanást akár egyedül, akár társasággal. A napokban sokkal spontánabb hangulatodban leszel, mint általában, így bármilyen ötletet, ami eszedbe jut, igyekezz megvalósítani. Egy hétvégi túra vagy akár egy egynapos városnézés is szuper lehetőséget ad arra, hogy kicsit feltöltődj távol a mindennapoktól és a mókuskeréktől. Ha sehogyan sem tudsz kiszakadni a környezetedből, szervezz olyan programokat, amiket eddig még nem próbáltál. Próbálj meg kapcsolódni a környezetedhez, hallgasd meg, milyen problémákkal küzdenek mostanában, és engedd, hogy kicsit elmélyedjenek a barátságaid. A hét számodra inkább erről szól majd, mint a feszített munkatempóról és a teendőkről, így használd ki és élvezd a mindennapjaidat. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem lesz szükséged minden buliba fagyöngyöt vinned magaddal azért, hogy végre valaki észrevegyen. A napokban sokkal könnyebben és lazábban megy majd az ismerkedés, és simán megtörténhet, hogy az ünnepekbe már nem szingliként vágsz bele. Legyél önmagad, és megtalálod azt a személyt, aki mellett nem kell folyamatosan feszengened, és akivel nem lesz szükség játszmákra, így akár olyan kapcsolat is kialakulhat köztetek, amire mindig is vágytál. A héten kicsit szórakozottabb vagy, mint általában, így érdemes lenne nem annyira komolyan venni a munkát, és az sem baj, ha nem most akarod megváltani a világot. Engedj egy kicsit az érzéseidnek, vegyél ki egy szabadnapot, és csak olyan programokat iktass be, amikhez tényleg kedved van. Szóljon egy nap csak rólad és arról, hogy lazítasz, hiszen az elmúlt időszakban rengeteget stresszeltél a munkahelyed és a magánéleted miatt is, így igazán megengedheted magadnak a pihenést. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az elmúlt időszakban olyan keményen dolgoztál és hajtottál azért, hogy elérd a céljaid, hogy most eljött az ideje annak, hogy bezsebeld a jutalmad. Végre olyan helyzetbe kerülsz a munkahelyeden, hogy kialkudhatsz magadnak egy jobb fizetést, pozíciót, munkaterületet vagy bármit, amit csak szeretnél. Szerencsés időszak következik számodra, a következő héten ugyanis az is megtörténhet, hogy az eddigi se veled, se nélküled viszonyodból végre rendes kapcsolat lesz. Ne siesd el azonban a dolgokat, hagyj időt, hogy organikusan alakuljon ki a kapcsolat, hiszen az erőltetésből soha semmi jó nem származik. Habár elsőre úgy tűnhet, nagyon hasonló az életviteletek és a gondolkodásotok, vizsgáld meg kicsit közelebbről, hogy mik a főbb különbözőségek köztetek! Úgy tűnik, a hét vége felé sem fogsz unatkozni, ugyanis rengeteg teendőt bíznak rád, de figyelj arra is, hogy ne vállald túl magad.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A hetet fordítsd arra, hogy letudj minden olyan teendőt, ami egyébként az ünnepek előtt szakadna a válladra. Gondolkodj előre, és vedd meg a karácsonyi ajándékokat akár már most, vagy szervezd meg a saját szilveszteri bulidat, hogy ne az utolsó pillanatban törd a fejed, hol töltsd az év utolsó napját. Ne izgulj akkor sem, ha ez túl sok teendőt jelent, oszd fel az elintézendő dolgokat, hogy minden napra jusson egy kevés. A napokba iktass egy kis énidőt, amikor csak magaddal foglalkozol. Figyelj oda arra, hogy mit eszel, igyekezz minél egészségesebben táplálkozni, hiszen a rengeteg stressz és teendő mellett fontos, hogy ne gyengüljön le az immunrendszered. Tartsd magad az egészséges étrendhez az ünnepek alatt is, hiszen így sokkal könnyebb lesz hosszútávon is életmódváltásba kezdened. Hidd el, a szervezeted és a lelked is meghálálja majd az odafigyelést!

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha van valami mondanivalód, ne halogasd arra várva, hogy valaki majd harapófogóval kihúzza belőled, egyszerűen csak mondd el annak, akinek kell! Ha eddig kicsit visszahúzódtál a csigaházadba, a héten érdemes lehet előtérbe helyezned magad, hiszen a csillagjegyed és a bolygók állása alapján most minden adott ahhoz, hogy még többen megismerjék a nevedet. Fontos, hogy minél többen megtudják, mivel foglalkozol, és azt, hogy ezzel hogyan tudsz másoknak segíteni. Egy kis reklám nem árt neked sem, pláne, ha most indítottál be egy új vállalkozást, de akkor sem, ha egy cégnél dolgozol. Sok mindenkit megismerhetsz a héten, így még az is lehet, hogy többen randira hívnak. Ne hagyj semmit a véletlenre, mondj igent minden programra, és ami a legfontosabb, próbáld is meg élvezni azokat. Ha kialakulóban van valami, győződj meg arról, hogy a másik fél is olyan komolyan gondolja-e azt, mint te, ha pedig nem, kompromisszumok helyett igyekezz minél hamarabb elengedni. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Meg vagy elégedve a jelenlegi helyzeteddel? Ha nem, itt az ideje, hogy még az év elején változtass valamin, amit már régóta halogatsz. Nem kell drasztikus lépéseket tenned, apránként haladva ugyanolyan nagy változást érhetsz el. A héten fontos lesz számodra az otthonod, illetve az, ahogyan ott érzed magad. Megvolt már az éves nagytakarítás? Ha nem, elő a szivaccsal és fertőtlenítővel, csillogjon-villogjon az egész lakás! Egy tiszta otthonban te is sokkal jobban érzed magad, így javul a közérzeted is. Beszélj a hangoskodó szomszédokkal, és intézd el azokat a teendőket, amiktől még otthonosabbá válik a lakásod. Ha egy ideje azon gondolkodsz, hogy jobb lenne, ha teljesen környezetet válthatnál, gondolj először azokra a dolgokra, amiket most megtehetsz, hogy a jelenlegi körülményeid javuljanak. Fókuszálj kicsit saját magadra, a belső hangodra, hiszen most szükséged van arra, hogy feltöltődj és tisztán lásd a képet, hogy mit is szeretnél elérni a jövőben. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!