2023.3.21., kedd

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Design
Maier Péter
2022.12.1 12:08
Olvasási idő  0:36

A$AP Rocky új dizájnmárkát indított – itt van az első dekor darabja

A Design Miamin mutatta be új lakberendezési márkáját, a Hommemade-et.

Maier Péter
2022.12.1 12:08 Olvasási idő  0:36
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
A$AP Rocky új dizájnmárkát indított – itt van az első dekor darabja
Forrás: Gufram;

A$AP Rocky dizájnstúdiót alapított – ezt a napokban jelentette be a Design Miami eseményen. A Hommemade nevű saját márkájának első darabját a Gufram legendás olasz belsőépítész-céggel készítette: egy kicsivel több mint egy méter magas kaktusz, amelyből gombák nőnek. A neve elég egyértelműen leírja miről van szó: Shroom Cactus, azaz Gombás Kaktusz néven lett bemutatva. 

 

Az A$AP Rocky Hommemade nevű márkája, illetve a Gufram belsődizájn-stúdió együttműködéséből készült Shroom Cactus Forrás: Gufram

 

A Guframnál egyébként a kaktusz egy visszatérő elem, még 1972-ben Guido Drocco és Franco Mello tervezték az elsőt, azóta a márka egyik ismertető jegye lett, így Rocky szerint magától értetődő volt, hogy összevonják az olasz dizájnstúdió kaktuszát, és az ő általa kedvelt, visszatérő jelképet, a gombát.

 

Az olasz cég képviselői szerint a rapper aktív szerepet vállalt a tervezésben, miután Olaszországba repült, és bemutatta nekik a vízióját.

 

Arról, hogy a Hommemade nevű márka/dizájnstúdió, amit A$AP Rocky alapított, milyen további projektekkel készül, illletve, hogy ezt a Gombás Kaktuszt ki és hogyan érheti el majd, hogy a saját szobájában kiállíthassa, csekély tájékoztatást kaptunk.

 

A$AP Rocky egy szeptemberi bulin Forrás: Johnny Nunez/WireImage

 

(via Dezeen)

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Gufram
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában design
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra