2023.11.21 12:29
Olvasási idő 0:43
Masszi-Rigó Csilla

Nicole Kidman elszólta magát, folytatódik az utóbbi évek egyik legizgalmasabb sorozata

FILMEK + SOROZATOK BIG LITTLE LIES HATALMAS KIS HAZUGSÁGOK NICOLE KIDMAN SOROZATOK

Nicole Kidman majdnem felhagyott a színészkedéssel, aztán jött egy lehetőség, hogy együtt dolgozzon Reese Witherspoonnal, és megszületett az utóbbi évek egyik legizgalmasabb családi drámasorozata.

Nicole Kidman remek hírrel örvendeztette meg a minap a Hatalmas kis hazugságok rajongóit, a családi drámasorozat csaknem négy évvel az utolsó évad után ugyanis folytatódni fog.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern és Shailene Woodley visszatérnek a Hatalmas kis hazugságok harmadik évadában. Forrás Big little lies/ HBO Max

Az Oscar-díjas színésznő az E! magazin cikke szerint azt mondta: a nyolc Emmy-díjjal jutalmazott sorozat segített neki karrierje folytatásában, hiszen akkoriban éppen azon tűnődött, hogy talán eljött az ideje annak, hogy visszavonuljon a kamerák elől.

Az életemnek egy olyan szakaszában jártam, hogy azt gondoltam, a gyerekek mellett talán itt az ideje visszavonulni. Aztán jött ez a lehetőség, amiben Reese Witherspoon és én együtt producerelhettük és csinálhattuk ezt a műsort. Ti pedig megnéztétek, és óriási siker lett

– mesélte a közönségnek Kidman a Női Profi Golfszövetség (Ladies Professional Golf Association) Q&A eseményén, ahol végül azt is elmondta, hogy négy évvel a sorozat második évadának befejezése után már készül a harmadik széria. „Csak, hogy tudjatok róla, hozunk nektek egy harmadik évadot is” – mondta a színésznő.

Kiemelt tartalom
Csiliszósz miatt síró sztároktól a kínos randiszitukig: 5 extra interjúsorozat az internetről, amibe érdemes belenézned Csiliszósz miatt síró sztároktól a kínos randiszitukig: 5 extra interjúsorozat az internetről, amibe érdemes belenézned 2024.5.11 9:29

Azt egyelőre nem tudni, mikorra lehet várni az új évad megjelenését, a sorozat rajongói azonban már régóta követelik, hogy folytatódjon a Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern és Zoë Kravitz alkotta monterey-i ötös története.