2023.11.19 15:14
Olvasási idő 0:25

Sneakerek haladó szinten (SNEAKERNESS FESZTIVÁLON JÁRTUNK)👟 – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD BETON.HOFI DABLTY SNEAKER

Európa legnagyobb streetwear fesztiválján, a Magyarországon először megrendezésre került Sneakernessen csekkoltuk az outfiteket, faggatunk titeket a sneakerkultúráról, és a legmenőbb kurrens streetwear arcokat is elkaptuk.

A sneakerkultúra és a köré felhúzott misztikum az egyik legmegosztóbb témája a fashion világának: mindenkinek megvan a véleménye róla, és általában az emberek vagy imádják, vagy utálják.

Érhetnek sokszor több százezer forintot „csak“ cipők? Műalkotásnak tekinthetjük a sneakereket? Milyen a magyarországi sneakerkultúra?

Kádár Máté, a REFRESHER Magyarország új arca ilyen és hasonló témákról beszélgetett veletek és a streetwear nagyágyúival: Kiss Miklós grafikussal, Jeff Staple designerrel, a Pigeon Dunk sziluett megalkotójával, Beton.Hofival és az esemény szervezőjével, Trunk 'Dablty' Tomival.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!