2023.11.16 17:11
Olvasási idő 0:27

No Nut vagy No Shave November? (FOGADALMAK NYOMÁBAN)⛔💧🥵 – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD NO NUT NOVEMBER

Fogadalmak terén a január mellett a november lett az elmúlt évek egyik legfelkapottabb hónapja. Ti hallottatok már a No Nut Novemberről? Tartjátok a No Shave Novembert? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ az Akvárium klubban.

A No Nut November arról szól, hogy egy egész hónapot töltesz önkielégítés és szexuális interakció nélkül, míg a No Shave November lényege, hogy egy egész hónapot bírj ki borotválkozás nélkül, ezzel felhívva – elsősorban – a férfiak figyelmét a rákszűrések fontosságára. Te melyiket vállalnád be inkább? 

Kádár Máté, a REFRESHER Magyarország új arca bedobta magát az Akváriumba, hogy egy Kapitány Máté-koncerten faggasson titeket arról, melyikről mondanátok le inkább: egy havi gyönyörről vagy a selymes arcotokról és lábatokról. Sőt, mindezek mellett arra is kíváncsi volt, milyen babonákban hisztek.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!